изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:27 EEST
Дете на 3 г. почина - пило от метадона на майка си    
Новини
3-годишно момченце почина, след като пило от разтворен във вода метадон, даден на наркозависимата му майка от Центъра за лечение на наркомании, съобщиха от пресцентъра на МВР.


Тази сутрин в 8,35 часа в СДВР е постъпил сигнал от 27-годишната софиянка Г.Х., че към 4 часа е намерила 3-годишното си дете мъртво. На място веднага са изпратени оперативна група, съдебен лекар, криминалисти от Девето Районно управление на МВР.
По първоначални данни на майката, която е наркозависима на метадоново лечение, вчера тя и 3-годишният й син отишли в Центъра за лечение на наркомании, където получила 4 кубика метадон. По думите й на място тя разредила част от препарата в чаша с вода. За момент оставила чашата с разтвора без надзор, а когато погледнала към детето видяла, че момченцето отпива от нея. По-късно се  прибрали у дома си, а сутринта открила детето мъртво в стаята му.
На място е направен оглед, разпитан е и бащата на детето,  който е криминално проявен за кражби. По момченцето няма видими следи от насилие. Предстои съдебно-медицинска експертиза, която да изясни причините за смъртта на детето. dir.bg
 


Сходни връзки

Дете на 3 г. почина - пило от метадона на майка си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди