изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:45 EEST
Борисов: В Брюксел само ни хвалят    
Европейски съюзДобрите думи за новото правителство, които чувам тук са най-добрият отговор за безпочвените критики от опозицията в България.


Това заяви от Брюксел премиерът Бойко Борисов, цитиран от съобщение на правителствената информационна служба.
Ще мине време и към тези критики ще се отнасяме с шега и насмешка, както в момента със смесени чувства си спомняме за Националния кризисен щаб за отпадъците на София, сформиран съвършено ненужно от Сергей Станишев и Вълка, категоричeн е Бойко Борисов, цитиран от БГНЕС.
От ЕНП сме приети изключително радушно, е посочил премиерът. Борисов е казал, че е бил сред първите чули номинацията на Жозе Барозу за следващ мандат начело на Европейската комисия, предаде БТА.
„По време на срещата ми в Брюксел не съм обсъждал номиниране на следващия български еврокомисар, защото това не е тема на визитата ми тук”, заяви Борисов. Вчера председателят на Европейската народна партия Вилфрид Мартенс заяви, че еврокомисарят от България трябва да е от управляващата партия.
 Борисов добави, че щом настъпи моментът правителството ще обяви своето решение и ще се обоснове за избора си. Той е присъствал на представянето на книгата на Вилфрид Мартенс.
Днес Бойко Борисов има срещи с председателя на Европейския парламент Йежи Бузек, с еврокомисаря по околната среда Ставрос Димас и с председателя на Европейската комисия Жозе Барозу. dir.bg
 


Сходни връзки

Борисов: В Брюксел само ни хвалят | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди