изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:08 EEST
"ХОБИСКЛУБ" СТАНА ЧЛЕН НА НАЦИОНАЛНИЯ АЛИАНС ЗА СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ    
ОбществоСдружение "Хобисклуб" от Добрич стана член на Националния алианс за социална отговорност /NASO/, съобщи председателят на неправителствената организация Иван Тодоров.


Членството е потвърдено по време на форум на доставчиците на услуги за хора с увреждания в България, провел се преди дни във Варна. Форумът бе организиран от /NASO/, Агенцията за социално развитие „Вижън”, с подкрепата и партньорството на фламандските власти и Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания, с участието на МТСП.
От страна на ”Хобисклуб” участие в проявата взеха Иван Тодоров и Христина Стойкова – секретар на организацията. "Най- голямо впечатление ни направи фактът, че във Белгия 95 процента от социалните услуги са предоставени на НПО и само 5 на сто са в ръцете на държавните власти - сподели Иван Тодоров. -  Получихме и много висока оценка за социалната си дейност в полза на хората с увреждания и най-вече за иновативния си проект „Асистент на повикване”.
В рамките на форума участниците са имали възможност да получат информация и да обменят мнения и опит с експерти от Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания, фламандските власти, експерти и представители на НПО от Фландрия, МТСП, общини, Агенцията за хора с увреждания, Агенцията за социално подпомагане и водещи доставчици на социални услуги  от България. Специален гост и почетен участник е бил посланикът на Кралство Белгия за България Марк Мишелсен.
НДТ
 


Сходни връзки

"ХОБИСКЛУБ" СТАНА ЧЛЕН НА НАЦИОНАЛНИЯ АЛИАНС ЗА СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди