изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:08 EEST
КУЛТУРНИ АКЦЕНТИ    
КултураЦЕРЕМОНИЯ по приключване работата по съвместен проект за румъно-българско сътрудничество за поддържане и опазване на  паметници във Военно гробище-музей ще се състои днес от 11 часа във Военното гробище.


Организатори са община Добрич, Регионалният исторически музей и националната асоциация “Култ към героите” - клон Констанца, Румъния.
КОНЦЕРТ ще изнесат днес от 18 часа международното жури и гости на международния младежки музикален фестивал "Надежди, таланти, майстори". Мястото на събитието е огледална зала "Нели Божкова".
ОТ 17 ЧАСА в Летния театър днес започва регионалният празник на севернодобруджанския фолклор “Наследено от предците”, основен организатор на който е Висше училище Международен колеж. Преди това, от 16.30 ч. участниците в празника ще се включат в дефиле с маршрут хотел "България"-община Добрич-ВУМК-Областна управа-"Стара къща"-през парка до Летен театър.
ЗАКЛЮЧИТЕЛЕН концерт на лауреатите на фестивала "Надежди, таланти, майстори" ще се състои утре от 19 часа в Културно-информационния център в Албена. Награждаването и галаконцертът ще са в неделя от 17 часа в зала "Добрич".
СЕДМИЯТ международен фестивал на мажоретния танц “Златен помпон” - Албена-Добрич 2009 ще се проведе в събота, неделя и понеделник. Откриването е утре от 15 часа в Казиното в Албена, а конкурсната програма започва в курорта от 11.30 часа в неделя. От 12.00 часа в понеделник мажоретките ще дефилират в центъра на Добрич, веднага след това е награждаването на площад "Свобода".
ПРЕДПРЕМИЕРА на кукления спектакъл "Грозното патенце" ще се състои от 11 часа на 13 септември в ДКТ "Дора Габе".
 


Сходни връзки

КУЛТУРНИ АКЦЕНТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди