изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:33 EEST
40 СЛУЖИТЕЛИ НА ФСБ ЩЕ ОХРАНЯВАТ УЧИЛИЩАТА    
Ред и сигурност40 служители на фирма "Федерална служба за безопасност" в Добрич ще се грижат за сигурността на децата ни в училищата през настоящата учебна година.


Охрана ще има в почти всички учебни заведения в областния град, научи НДТ от управителя на ФСБ Георги Панов. Вчера се проведе традиционна среща на охранителите с ръководството на ФСБ, свързана със старта на учебната 2009/ 2010 година и ангажиментите им за опазването на живота и здравето на децата. Гости бяха главен инспектор Станислав Ламбов - началник на "Охранителна полиция" и представители на териториалната дирекция "Гражданска защита".
Гл. инсп. Ламбов запозна присъстващите с разпореждане на Министерството на вътрешните работи. Стана ясно, че полицейски инспектори ще извършват контрол в училищата - на наличната охрана, спазването на пропускателния режим, видеонаблюдение, ограничаване достъпа на автомобили в училищните дворове и др. Акцент ще бъде недопускане разпространението на наркотици в учебните заведения. Инж. Павлин Радев - началник отдел "Аварийно-спасителни дейности" към "Гражданска защита" запозна присъстващите със случаите, в които ще се очаква съдействие от страна на охранителите. Такова ще е необходимо при отварянето на портали, насочване на екипи на "Гражданска защита" към определено място в учебното заведение, изолиране на мястото, отцепване на района и др. Инспекторът от териториалната дирекция Ваня Колева представи Училищните планове за действие при различни видове бедствия. Георги Панов обърна внимание на охранителите за някои основни правила в работата им. НДТ


 


Сходни връзки

40 СЛУЖИТЕЛИ НА ФСБ ЩЕ ОХРАНЯВАТ УЧИЛИЩАТА | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
40 СЛУЖИТЕЛИ НА ФСБ ЩЕ ОХРАНЯВАТ УЧИЛИЩАТА
Автор: Anonymous да 2009-09-15 @ 17:19 EEST
Още 40 без трудови договори и без никакви осигуровки ще пълнят гушата на този безобразник. Къде сте бе хора от НОИ, от Министерството на труда  и всички ония, които отговарят за спазването на законите!  Докога ще бъде търпяна тази ситуация?  Прокуратурата да се самосезира и да активира проверка на всички които носят униформата на ФСБ! Вие от по-добрия вестник направете елементарно собствено проучване и спрете да пишете хвалебствия за хора от сивата икономика. Плащат ли ви за тези статии-реклама?
40 СЛУЖИТЕЛИ НА ФСБ ЩЕ ОХРАНЯВАТ УЧИЛИЩАТА
Автор: Anonymous да 2010-09-11 @ 17:53 EEST
Да за съжаление е така във тази фирма и аз имам близък поглед към ситуацията във ФСБ,ниски заплати,няма договори,нещата изобщо не са на мястото си.Безработицата кара хората там да си мълчат и да вземат и това което им дават,макар и то да са трохи.А г-н Панов си пълно джоба на техен гръг -срамота.Време е нещо да се направи???

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди