изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:35 EEST
“Те Мах” ОБИЧА ДЕЦАТА. ПЪРВОЛАЦИ С НОВИ БЮРА ОТ ИГРА НА “Те Мах”    
НовиниСпециални награди за учениците от Добрич бе подготвил за първия учебен ден магазин “Те Мах”.

Над 650 деца от града са се включили в играта, която строителният хипермаркет организира в рамките на стартиралата преди година кампания “Те Мах” обича децата”. Малчуганите от първи до трети клас имаха възможност да покажат иновативни идеи и да се включат с тях в конкурса “Направи си сам”. Те участваха с рисунки, снимки, модели, апликации и други свои творби. Двете големи награди от конкурса бяха отредени за участници от Добрич. Оказа се, че това са две първокласнички. Вчера те тържествено получиха подаръците си - ученически бюра, от  управителя на магазин “Те Мах” в Добрич Иванка Лазарова. Тя бе официален гост на тържествата по откриване на учебната година в техните училища. Татяна Иванова вече е ученичка в първи клас в СОУ “П. Р. Славейков”, а Геновева Гочева е първокласник в СОУ “Св. Климент Охридски”. Благодарение на своите идеи и умения и подкрепата на строителния хипермаркет, те ще подготвят първите си уроци и домашни на бюра от “Те Мах”.

Магазинът предлага богато разнообразие от стоки за ученика и обзавеждане на детски стаи. В него добричлии и гостите на града могат да открият цялата гама от стоки, необходими им, за да направят своя дом или офис по-красиви и удобни. При това на много привлекателни цени. За своите клиенти “Те Мах” редовно подготвя и приятни изненади. А кампанията “Те Мах” обича децата” продължава.

 


Сходни връзки

“Те Мах” ОБИЧА ДЕЦАТА. ПЪРВОЛАЦИ С НОВИ БЮРА ОТ ИГРА НА “Те Мах” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди