изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 08:02 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ Д-Р ГРЕДЕЛ Е ШВЕЙЦАРСКИ СПЕЦИАЛИСТИ ПРИСТИГАТ    
ЛюбопитноРаботна група специалисти от Кантоналната болница в Шафхаузен пристига на посещение в добричката Районна болница. Визитата е по програмата на доболничното партньорство с швейцарския град, като гостите ще останат и за Деня на Добрич. Снощи посрещнахме първите участници в делегацията - почетния гражданин на Добрич д-р Андре Гредел, ръководител на партньорството, и д-р Хорст Шплисгард, завеждащ "Анестезиология". Двамата специалисти ще имат днес разговори с болничното ръководство.

ОТКРАДНАХА "ПОРШЕ" НА ДИМИТЪР ЖЕЛЕВ - КИЛИФА

От охраняем паркинг на хотел "България" в Добрич неизвестни са задигнали "Порше Карера", съобщиха от РДВР. Инцидентът е станал между 20 и 20.30 ч. в сряда. Сигналът за кражбата бил подаден от собственика на луксозното возило Д. Ж. Отлично осведомени съобщиха, че ограбеният е бизнесменът Димитър Желязков /известен в Добрич като Килифа/. По случая е заведено следствие, съобщиха от полицията. Девет престъпления са станали на 15 септември. Голяма част от тях са кражба на части от автомобили, добавят от полицията.
НДТ - 17 септември 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ Д-Р ГРЕДЕЛ Е ШВЕЙЦАРСКИ СПЕЦИАЛИСТИ ПРИСТИГАТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди