изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:53 EET
КМЕТ И ШОУМЕН СИ БИХА ДУЗПИ    
ЛюбопитноВъргала се прави на "Дебрецен" пред Цонко Цонев. Мачът завърши 1:1

След като официално откриха новите игрища с изкуствена настилка, които ще радват децата на двете каварненските училища СОУ "Ст. Караджа" и ОУ "Йордан Йовков" кметът на Каварна Цонко Цонев и шоуменът Влади Въргала поставиха началото с изпълнение на дузпи. Всеки трябваше да реализира по три удара от бялата точка. Първи в очертанията на вратата застана Въргала и с майсторско протягане на крака успя да спаси първия удар на кмета. При второто изпълнение на наказателен удар обаче Цонев бе безпощаден и направи Въргала безпомощен, като му се наложи да вади топката от мрежата на вратата си. При третия удар гредата помогна на шоуменът. Двамата размениха места и като по чудо - сценарият се повтори. Първият удар на Въргала бе спасен, въпреки че той се постара да изнерви Кметъла по чисто футболен маниер, вдигайки неколкократно дънките си и бавейки изпълнението. С второто си изпълнение Въргала просто обра паяжината в горния десен ъгъл на пазената от Цоне в врата, и шоуменът възкликна сам за себе си: "Бре, като Дебрецен съм неспасяем!". При третия му удар отново греда помогна на вратаря. Така двамата завършиха наравно 1:1, като се договориха да продължат спортната надпревара някой друг път, но вече на стадиона в града.
Преди оспорвания двубой Въргала се срещна  с възпитаници на СОУ "Ст. Караджа" в Каварна. Пред дечурлигата той призна за свои лудории като малък. "Веднъж с един мой приятел съименник откраднахме мотор. Аверът каза, че е безстопанствен и отдавна стои пред блока. На тези невръстни години не знаех, че такова нещо като безстопанственост няма. Същия ден развалихме и звънеца на една съседка и вързахме жичките, та да й звъни цял ден. Вечерта баща ми премина към военни действия и отнесох голям пердах, който още помня, а съм на 42 години," разказа Въргала и разкри, че има много неща, които възрастен човек може да научи от децата.
 


Сходни връзки

КМЕТ И ШОУМЕН СИ БИХА ДУЗПИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди