изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 08:12 EEST
С НАПЪЛНО ОБНОВЕНА СГРАДА ЗАПОЧНА УЧЕБНАТА ГОДИНА В ОУ "АНТИМ І" В БАЛЧИК    
НовиниКметът на Балчик Николай Ангелов откри учебната година в ОУ "Антим І" в Балчик.

Там учениците влязоха в напълно обновената сграда, чиито ремонт и подмяна на дограма е на стойност 517 534 лева, съобщиха от пресслужбата на общината. Той поздрави учениците и учителския колектив с новата придобивка и заяви, че следващата година и в други училища ще започнат основни ремонти.
В празничния ден училищния праг прекрачиха 195 първокласници. Всички те получиха подарък от кмета книга с български народни приказки.
В навечерието на 15 септември Николай Ангелов се срещна с преподаватели от ОУ "Св.св. Кирил и Методий". В разговора те поискаха да бъде осигурен транспорт до училището за децата, които живеят във вилните зони. На срещата е дискутиран и проблемът със закупуване на учебници от социално слаби родители. На следващата сесия на Общинския съвет ще бъде обсъдено подпомагането на тези семейства. Кметът е поел ангажимент за поставяне на светлинна сигнализация на пешеходните пътеки пред училищата. Той е акцентирал и върху това, че основен приоритет в социалната политика на общината са децата и няма да допусне да има недостиг на средства в сферата на образованието.  
 


Сходни връзки

С НАПЪЛНО ОБНОВЕНА СГРАДА ЗАПОЧНА УЧЕБНАТА ГОДИНА В ОУ "АНТИМ І" В БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди