изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:53 EEST
ДЕЦА И "ЕВРОПА ДИРЕКТНО ДОБРИЧ" ОТБЕЛЯЗВАТ ЕВРОПЕЙСКАТА СЕДМИЦА НА МОБИЛНОСТТА    
НовиниИнформационната служба "Европа Директно Добрич" ще се включи в отбелязването на Европейска седмица на мобилността, която се провежда от 16 до 22 септември, съобщиха оттам. Тази година тя минава под мотото "Да подобрим градския климат!".

Инициативите в Добрич ще започват днес от 10,30 часа в спортен комплекс "Изида". В тях ще се включат деца от втора, трета и четвърта група на ЦДГ № 10 "Слънчице".
Малчуганите ще се състезават в няколко отбора с велосипеди и тротинетки. Ще бъде организиран и конкурс за детска рисунка на асфалт "Аз пътувам".
След "напрегнатите" състезания, децата ще се забавляват с детска дискотека на открито. Партньори на Информационна служба "Европа Директно Добрич" са Сдружение за развитие на деца - Слънчице" и Спортен клуб "Изида", който ще почерпи децата  с лакомства.
Състезания за майсторско управление на велосипед ще бъдат организирани и в  някои населените места, в които Европа директно Добрич има информационни точки - в ОУ "Христо Ботев" в с. Кардам, и в Генерал Тошево с участие на деца от СОУ "Христо Смирненски" и СОУ "Н. Й. Вапцаров".
 


Сходни връзки

ДЕЦА И "ЕВРОПА ДИРЕКТНО ДОБРИЧ" ОТБЕЛЯЗВАТ ЕВРОПЕЙСКАТА СЕДМИЦА НА МОБИЛНОСТТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.69 секунди