изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 07:39 EEST
ПОСЛАНИКЪТ НА ШВЕЙЦАРИЯ ЩЕ СЕ ЗАПОЗНАЕ СЪС СЪВМЕСТНИ ПРОЕКТИ В ДОБРИЧ    
НовиниДнес посланикът на Швейцария у нас Томас Фелер ще пристигне на кратка  визита в Добрич, съобщиха от дружеството за междуболнично партньорство Шафхаузен-Добрич. Той ще пристигне в града днес, а срещите му са насрочени за утре.

Дипломатът ще се срещне с изпълнителния директор на Многопрофилната болница за активно лечение д-р Жанина Калинкова и координатора на партньорството "Шафхаузен-Добрич" Елена Бъчварова. Те ще обсъдят актуалните проекти, реалности  и перспективи на близо 20-годишното сътрудничество с швейцарския град. Посланик ще посети и  Центъра за защита на природата и животните. Той също е изграден в резултат на българо-швейцарско партньорство.  Голяма част от средствата за изграждането му са набрани от швейцарски дарители, швейцарски е авторът на проекта, както и част от първите животни в зоопарка, които са дарение от швейцарските зоопаркове. Дипломатът ще присъства в зоопарка на представянето на проекта на община Добрич и Сдружение "ПРО ЗОО Добрич"  по програмата за финансиране на граждански инициативи в подкрепа на местната общност. Директорката на ЦПЗЖ Севдалина Венкова ще представи последните нови дарения от швейцарското екологично дружество - партньор на Добрич.
 


Сходни връзки

ПОСЛАНИКЪТ НА ШВЕЙЦАРИЯ ЩЕ СЕ ЗАПОЗНАЕ СЪС СЪВМЕСТНИ ПРОЕКТИ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди