изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:21 EEST
ХОРОСКОП ЗА 18 СЕПТЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 18 СЕПТЕМВРИ


ОВЕН - Отнесете се с повече внимание към здравето и душевното си спокойствие. Говорете открито за всичко, което ви тревожи. Бизнесът ви няма да пострада, ако днес говорите по-малко.

ТЕЛЕЦ - Проучете перспективите за приложение на идеите, които имате, преди да започнете с реализацията им. За времето, през което сте се подготвяли, са настъпили промени.

БЛИЗНАЦИ - Нямате нужда от емоционално натоварване, за това потърсете приятните за душата ви занимания, с които да подобрите настроението и затвърдите значимостта си, макар и само пред себе си.

РАК - Съсредоточете се върху предстоящите си дела и по-малко върху несъвършенствата на околните. Детайлната ви подготовка ще ви улесни и е предпоставка за успешна реализация.

ЛЪВ - Не се ограничавайте в избора си на възможности днес, търсете най-доброто за себе си и за околните. Само така ще имате свобода в действията. Новости също няма да липсват.

ДЕВА - Съвместните ви начинания ще дадат резултати, освен, че ще се отразят положително на авторитета и парите ви. Мотивирани сте да работите и ще продължите да давате най-доброто от себе си.

ВЕЗНИ - Вниквайки в детайлите, ще откривате навреме слаби места, които иначе биха попречили на работата ви. Здравето няма да ви създава проблеми, но не се и преуморявайте твърде много.

СКОРПИОН - Намеренията ви са напълно осъществими днес, стига да сте организирани и да работите в тази посока. За целта е нужно да привлечете на своя страна хора, в чиито възможности сте убедени.

СТРЕЛЕЦ - Промените в бизнеса ще се отразят на печалбите и рисковете, свързани с тях. Пазарът налага да проучите реалните възможности, с които разполагате и да работите върху тях.

КОЗИРОГ - От преумора рискувате освен всичко друго и да се отегчите. Бъдете премерени и балансирайте работата с развлечения. Развитията в живота ви подтикват към опресняване на знанията.

ВОДОЛЕЙ - Изясняване на спорни въпроси ще ви поставят в условия да вземете бързи и адекватни решения. Финансовите ви дела търпят развитие, за повечето от вас - в положителна посока.

РИБИ - Жадувате за повече спокойствие и отдих, като се има предвид здравословните неразположения, умората и стреса от последните дни. Общуването с приятни хора ще повдигне духа ви.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ
В "ДОБРУДЖАНЦИ"
ГРУПА РИБОЛОВ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 18 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди