изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:06 EET
Млад мъж бе застрелян в Бургас    
НовиниБургас. Млад мъж е бил прострелян в Бургас, съобщиха очевидци за Агенция „Фокус”. Инцидентът е станал в комплекс „Меден рудник”. На мястото има полицейски коли и линейка. От пресцентъра на полицията потвърдиха за случая. Оттам съобщиха, че на кръстовището до блок 410 между четирима мъже, които са се придвижвали с лек автомобил „Ауди” и мотоциклетист, е възникнало пререкание.

След като спрели автомобила, мъжете наобиколили мотоциклетиста. С цел да се отбранява, той извадил законно притежавания си пистолет и стрелял по най-близкия до него човек. Прострелян е 24-годишен мъж, който е починал. По данни на полицията това е Калоян Стоянчев, известен с прякора Рижата.
Катя НИКОЛОВА

Мъжът, който е стрелял в Бургас, е бивш полицай
20 септември 2009 | 15:21 | Агенция "Фокус"
Бургас. Мъжът, който е стрелял по 24 – годишния Калоян Стоянчев, е бивш полицай, напуснал е служба в полицията през 1993 година, предаде кореспондентът на Агенция „Фокус”. Калоян заедно с брат си Симеон, известни като Големия и Малкия риж, са познати в подземния свят. През 2007 година Големия Риж бе прострелян в крака. Това стана след спречкване с охранителя Иван Панайотов, който тогава стреля в центъра на Бургас до хотел "България". Имената на двамата братя се свързват и с нападението над боксьора Спас Генов тази пролет.
Катя НИКОЛОВА

Шофьор стреля с пистолет, след като пиян водач блъснал автомобила му в Кюстендилско
20 септември 2009 | 13:35 | Агенция "Фокус"
Кюстендил. Два изстрела със законно притежаван пистолет "Байкал” е произвел собственик на лек автомобил "Фолксваген Поло", след като автомобилът му бил ударен при движение назад от водач на друг автомобил- "Форд Ескорд", съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Кюстендил.
Инцидентът е станал в дупнишкото с. Тополница, няма ранени. След възникналото пътнотранспортно произшествие 45-годишният собственик на ударения автомобил стрелял за сплашване във въздуха. Двамата водачи били разтървани от полицаи. Установено е, че шофьорът на „Форд”-а е управлявал с 1,6 промила алкохол. Иззети са оръжието и разрешителното за него, съобщават от полицията.

 


Сходни връзки

Млад мъж бе застрелян в Бургас | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди