изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:16 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ПОСРЕЩАМЕ 2000 Г. С НАМАЛЕНИ ДАНЪЦИ    
ЛюбопитноТретият инвестиционен форум "Правете бизнес в Добруджа" започна вчера в Добрич. Неговият първи ден бе определен от организаторите като най-слабия досега - само с 21 фирми.  Изпълнителният директор на Агенцията за регионално икономическо развитие и инвестиции Т. Стоев представи проектите, по които общините в областта търсят инвестиции. Борис Младенов от Агенцията за малки и средни предприятия съобщи, че 98 на сто от фирмите у нас са малки и средни, като преференции на този сектор можели да се дадат само, ако се намалят данъците на всички фирми. Очаквало се да посрещнем 2000 г. с по-ниски налози, заяви още Младенов.

ДЖЕБЧИЙКА ОБРА ГЕРНАМЕЦ, ДОКАТО ДЪРЖИ БЕБЕ

27-годишната Мика от варненското село Суворово отмъкнала на 21 септември коженият портфейл на германец, почиващ в Албена. Бдителни граждани на Добрич забелязали крадлата в комплекс "Таралежите" в Добрич и я задържали. В портфейла имало 300 марки. Според очевидци на кражбата опитната джебчийка държала бебе в ръцете си. Преди няколко месеца Мика била осъдена за кражба от варненски съд, но изпълнението на присъдата било отложено, заради тримесечното й бебе, което нямало кой да гледа.
НДТ - 24 септември 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ПОСРЕЩАМЕ 2000 Г. С НАМАЛЕНИ ДАНЪЦИ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ПОСРЕЩАМЕ 2000 Г. С НАМАЛЕНИ ДАНЪЦИ
Автор: Anonymous да 2009-09-24 @ 14:27 EEST
koi go interesyva,napalnete si stranicite s po-interesni ne6ta

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди