изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:06 EEST
ДОБРИЧКИ ЕКСПЕРТИ УЧАСТВАТ В СЕМИНАРИ    
НовиниЕксперти от областна администрация вземат участия в семинари, съобщиха от пресслужбата на администрацията. От вчера в Ловеч участие в информационен семинар по проект "Партньорство за развитие", изпълняван от областна администрация - Ловеч, вземат главният секретар на областна администрация Драгой Драгоев, началник отдел "Регионално развитие и административен контрол" Ангел Драгостинов, държавен експерт инж. Росен Павлов и старши експерт Левент Назим.

Дейностите по проекта покриват 26 целеви области и ще допринесат за ефективност в управлението чрез създаване на условия за активно прилагане на публично-частното партньорство, допълват от пресслужбата. В рамките на проявата ще бъдат представени резултати от проучване за опита и капацитета на публичните власти за създаване на публично-частни партньорства, както и актуализиран анализ на функциите и дейностите на администрациите.
     В провелата се вчера във Варна Кръгла маса, организирана от Комисията по дискриминация, която е част от проекта   "Стратегическо партньорство за пълноценна интеграция на имигрантите в българското общество", областна администрация Добрич бе представена от старши експерт Кемал Асан. Целта на мероприятието е да се подпомогне изграждането на  ефективен механизъм за координация, комуникация и трайно сътрудничество  между институциите, гражданското общество и имигрантите за пълноценна интеграция и активно включване на имигрантите в обществения, социалния и културния живот на България.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧКИ ЕКСПЕРТИ УЧАСТВАТ В СЕМИНАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди