изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:31 EET
Цецка Цачева ще бъде гост на тържествените чествания в Добрич    
НовиниДобрич. Председателят на Народното събрание Цецка Цачева ще бъде гост на тържествените чествания в Добрич, посветени на Деня на града и на 69-та годишнина от възвръщането на Южна Добруджа към България съобщиха от пресцентъра на парламента. В 10.30 часа, в концертна зала „Добрич” Цачева ще присъства на тържествено заседание на Общинския съвет и връчване на званието "Почетен гражданин на Добрич".


Предварително обявената среща на заместник-председателя на Европейския парламент Даяна Уолис с председателя на Народното събрание ще бъде със заместник-председателя на българския парламент Атанас Семов и с председателя на Комисия по европейските въпроси и контрол на европейските фондове Светлин Танчев. Срещата ще бъде от 9.30 часа, каб. 13, пл. „Народно събрание” 2.
Даяна Уолис е в България за участие в конференция на тема "Европейско законодателство и практики в помощ на добри управленски решения", организирана от Българската асоциация за европейско право. Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Цецка Цачева ще бъде гост на тържествените чествания в Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди