изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:48 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ДЖЕНДЕМА ЩЕ ПРЕПОДАВА ЕЗИКОЗНАНИЕ В ГЪРЦИЯ    
ЛюбопитноАвторът на хита "Пляс-пляс педалите" ще чете лекции на студентите в Атинския университет в продължение на три месеца. Поетът с китара, чието истинско име е Ангел Ангелов, извън артистичните си прояви е асистент по най-страшната за филолозите дисциплина - "Езикознание", в СУ "Св. Кл. Охридски". Въпреки заниманията си с прословутите с безгрижието си гръцки студенти, Джендема ще прескочи през ноември до България, за да представи новата си книга.

УНИКАЛЕН КОНКУРС ЗА ТЕАТРАЛНА МУЗИКА

За първи път у нас ще се проведе конкурс за музика за спектакъл. Той е в рамките на музикалния фестивал "Есенен бриз", който ще се проведе в Добрич от 8 до 10 октомври. Това съобщиха организаторите му. В рамките на "Есенен бриз" ще се проведе и конкурс за млад поп изпълнител. Според договор между организаторите и културното министерство в Саратовска губерния, победителят в конкурса за млад певец ще участва във фестивала "ЮТА 2000" в Саратов, а носителят на голямата награда за музика за театрална постановка, ще получи покана да напише музика за спектакъл на Държавния театър в Саратов.
НДТ - 28 септември 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ДЖЕНДЕМА ЩЕ ПРЕПОДАВА ЕЗИКОЗНАНИЕ В ГЪРЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди