изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:43 EEST
Иванина и Мартин от „Биг Брадър” се разменят с турско семейство от Добрич    
Новини„БИГ БРАДЪР” СРЕЩУ „РАЗМЯНА НА СЪПРУГИ”


MARTIN

Какво се случва, когато на един турчин размениш съпругата с разкрепостено момиче, готово на всичко, за да постигне целите си, дори да се съблече гола в чужда къща? Какво се случва когато една 38 годишна жена, свикнала да става всеки ден в 4 сутринта и забравила какво е почивка, попадне в апартамент с гей, който е решен да я накара да се усмихва? Отговорите на тези и други въпроси ще станат ясни утре вечер във втория епизод от „Размяна на съпруги 2”. В епизода участват семейство Касабови от Добрич и Иванина и Мартин от София.

IVANINAЗюлбия Касабова е на 38 години, от град Добрич, работи като координатор на вестници и списания, и не е почивала от 3 години. От 18 години е женена за Сунай Касабов, който работи като продавач консултант. Двамата имат един син, Денис, на 17 години. Семейство Касабови не си общуват, не си споделят и не излизат заедно. Тяхната религия е Исляма. Живеят с около 1000 лева на месец.

Втората двойка не са женени, живеят заедно от 1 година в София. Иванина Колева е студентка и прекарва цялото си време във фитнеса, по магазините и по заведенията. Нейният приятел е Мартин. Двамата ходят навсякъде заедно, споделят си всичко и забелязват и най – малката промяна в другия. „Живеем като семейство, но не сме интимни. Светът на Марти е различен. Той е с друга сексуалност, но аз го приемам, защото не ми се натрапва”, споделя повече за връзката Иванина. Мартин Иванов е барман и за себе си твърди, че е „силно комуникативна личност”. Двамата с Иванина имат куче Клеопатра, което гледат като свое дете и живеят с около 2000 лева на месец.

Ще успее ли Иванина да научи 17 годишния Денис да чете, ще успее ли красавицата да промени възгледите на Сунай за семейните отношения или всичките й опити ще бъдат напразни? Какво ще се случи със Зюлбия, когато тя види и друг начин на живот, в който не е нужно да се става в 4 сутринта? Ще успее ли Мартин да я накара да се чувства отново жена? Всичко това и още много, само в „Размяна на съпруги 2”, утре вечер от 20:45 часа по PRO.BG.

“Размяна на съпруги 2” се излъчва вторник и сряда от 20:45 часа, само по PRO.BG.

 


Сходни връзки

Иванина и Мартин от „Биг Брадър” се разменят с турско семейство от Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди