изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:01 EEST
ХОРОСКОП ЗА 29 СЕПТЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 29 СЕПТЕМВРИ


ОВЕН - Ще срещнете разбиране и без затруднения ще приключите задачите си днес. Предстоящо финансиране на интересуващ ви проект ще облекчи усилията ви, за някои това означава и нов дом.

ТЕЛЕЦ - Все по-високите ви изисквания ще ускорят развитието ви в професионален и личен план. Ще се възползвате от контактите си при търсене на информация по интересуващ ви въпрос.

БЛИЗНАЦИ - Денят за някои от вас се свързва с пътуване, за други със семейни или служебни ангажименти. Сближаване с партньора и новости от битов, професионален и личен характер.

РАК - Свързването ви с подходящите хора ще направи възможна по-бърза реализация на идея, проект или вдъхновяващо ви предизвикателство. Денят ви ще е доста динамичен, но и интересен.

ЛЪВ - Любовта ще върне усещането ви за простор и ще ви вдъхнови за новите предизвикателства, които идват в живота ви. Нищо случайно няма, за това не се поддавайте на съмнения.

ДЕВА - Със силни аргументи ще убедите някого в предимствата на своя идея и ще го привлечете в работата си по реализацията й. Нова придобивка, заслугата за която е изцяло ваша ще ви зарадва.

ВЕЗНИ - Бъдете по-общителни днес, за да не провалите добрите си намерения. Делова среща ще постави началото на нов проект и ще ви свърже с човек, когото ще следвате за дълъг период напред.

СКОРПИОН - С партньори ще обменяте идеи и опит, които ще повлияят положително на работата и бизнеса ви. Други от вас ще задълбочат познанията си в конкретна сфера.

СТРЕЛЕЦ - Избавете се от ненужните си притеснения и работете по реализация на задачите си. Ще преодолеете възникващите затруднения и ще промените нещата, които не ви харесват в своя полза.

КОЗИРОГ - На делови срещи с точните хора ще постигнете споразумения, които ще благоприятстват развитието на бизнеса ви. В резултат на това ще се доближите до целите си, които касаят парите ви.

ВОДОЛЕЙ - Говоренето с подходящите хора ще направи възможна реализацията на идея, която при други обстоятелства би ви затруднила. Интимните ви отношения ще се задълбочават.

РИБИ - Ще отделите повече време на професионалните си дела днес, има срокове и договоренности, които не бива да се пропускат. Работата ви ще е свързана и с административни институции.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 29 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди