изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 13:25 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ В АВТОБУС ЗАДЪРЖАТ КАНДИДАТ-ЕМИГРАНТ ЗА ТУРЦИЯ    
ЛюбопитноНа 27 септември е задържан Н.О. на 27 г. от село Крушари, който се е подготвял да напусне България с паспорт, собственост на М. М. /26 г./ от община Крушари. Кандидат-емигрантът е задържан в автобус на фирма "Травел" - Златни пясъци, тръгващ от Стоматологията в Добрич в 16 ч. и пътуващ по линията Добрич - Истанбул. Поводът за преотстъпването на паспорта бил видима прилика между лицата. На кандидат-емигранта нямало условия да му бъде издаден нов паспорт и виза, но от полицията не уточниха причините.

ЗАПОРИРАНА Е БАНКОВА СМЕТКА НА БОЛНИЦАТА

На 28 септември в 14 ч. е била блокирана банковата сметк7а на добричката болница в банка "Биохим", съобщи за НДТ д-р Панайотов, зам.-директор на здравното заведение. Според него, преди два-три месеца било заведено дело от фирма "Екотерм" срещу болницата за спорни финансови задължения. Те били отпреди две-три години. Делото, според д-р Панайотов, щяло да се гледа идната седмица. Той смята, че нещата ще се оправят, защото, според юристите на болницата, след като делото е в ход, не можело сметката да бъде блокирана.
НДТ - 30 септември 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ В АВТОБУС ЗАДЪРЖАТ КАНДИДАТ-ЕМИГРАНТ ЗА ТУРЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди