изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:17 EET
Момичетата в бикини повишават интелекта на мъжете    
ЛюбопитноСъзерцаването на момичета в бикини не само носи на съвременния мъж естетическа наслада, но и активизира работата на главния мозък и повишава общото интелектуално равнище. Това неочаквано откритие са направили специалисти от изследователския център "Рейн Дизайн".

Оказало се, че за времето, през което наблюдават плажни красавици, у 31 процента от силната половина на човечеството се повишава умствената концентрация и бързината на реакциите на нервната система, пише Еurolab. С други думи, организмът изпада в състояние на повишен тонус и това оказва положително влияние върху главния мозък, отбелязват учените.

"Ние бяхме поразени от получените резултати ",  заяви ръководителят на работната група Блек Квин. "Съгласно традиционната гледна точка, красивите жени отвличат вниманието. Обаче се оказа, че това не е така. Противно на очакванията ни, тяхното присъствие увеличава концентрацията на вниманието и повишава общата работоспособност на мъжете".

Във връзка с това британски социолози съветват бизнесмените да приемат на работа симпатични млади жени, за да повишат производителността на труда в колектива и да активизират интелектуалния му потенциал, което е особено важно в период на криза. /БЛИЦ

С подходящ размер сутиен ще изглеждате по-слаба

Тайните на талията

Проверяват бюста на кандидат-стюардеси

Нови тенденции в банското облекло

Бикините честват 65 години

"Плейбой" със сайт за мъже в офиса

Как да избера бански според фигурата си: голям бюст

 


Сходни връзки

Момичетата в бикини повишават интелекта на мъжете | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди