изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:31 EET
Волейбол: България победи Испания с 3:1 на Европейското в Полша    
Спорт Лодз. Волейболният ни женски отбор победи този на Испания с 3:1 гейма (20, 16, -21, 18) в мач от група „Е” на Европейското първенство в полския град Лодз. По този начин волейболистките на Драган Нешич намериха място сред първите осем на Стария континент. Българките имаха леко предимство през почти цялата среща.

Те диктуваха събитията на терена с изключение на третия гейм, в който се отпуснаха и позволиха на противника малко лековато да спечели частта и по този начин да успее да завърже срещата. Това обаче не беше фатално, защото през 4-ия гейм българките отново намериха играта си и успяха да го спечелят при третата си възможност, с което и мача.
След тази победа възпитаничките на Нешич заемат твърдо 4-ато място във временното класирането на групата с 2 победи и 2 загуби, което означава, че останат ли на него ще бъдат 7-ми или 8-ми в крайното класиране на шампионата.
В четвъртък България се изправя срещу Полша в последна среща преди фазата на елиминациите и има шанс при загуба на полчкините по-късно тази вечер от Русия и при победа утре над тях, българкит да заемат 3-ато място в групата и да влязат в Топ 6 на първенство, с което ще се класират директно за следващия шампионат на Стария континент в Швейцария през 2011 година.  Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Волейбол: България победи Испания с 3:1 на Европейското в Полша | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди