изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:17 EEST
В ПО-ДОБРАТА ПРИЕМНА И В НЕДЕЛЯ ЛИ СЕ ИЗВЪРШВАТ РЕМОНТИ ПО ЕЛМРЕЖАТА?    
ОбществоТова питат жители на добрички квартали, останали без еленергия няколко часа в неделния ден

В редакцията на НДТ жители на добричките квартали "Христо Ботев" и "Балик", както и живеещи по ул. "Боряна" се жалваха, че в близо два часа в неделния следобед миналата седмица са били без елзахранване. Хората потиха дали това е било авария или и в неделните дни електроразпределителното дружество извършва плановите си ремонти.
Зададохме въпросите им в "Е.ОН България Мрежи", откъдето ни заявиха следното: "Електрозахранването в квартал "Христо Ботев", квартал "Балик" и по улица "Боряна" е прекъснало в неделя в 16:25 часа, поради повреда в трафопост. Незабавно е изпратен дежурен екип, който да локализира повредата. В 17:25 часа електрозахранването на по-голямата част от потребителите е възстановено, а в 18:20 часа и на всички останали.
Планови ремонти по електроразпределителната мрежа се извършват в работни дни, като информацията за тях се публикува предварително на Интернет страницата на "Е.ОН България Мрежи" и на страниците на вестник "Нова добруджанска трибуна".
 


Сходни връзки

В ПО-ДОБРАТА ПРИЕМНА И В НЕДЕЛЯ ЛИ СЕ ИЗВЪРШВАТ РЕМОНТИ ПО ЕЛМРЕЖАТА? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди