изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:16 EET
Разбиха престъпна регистриране на автомобили с фалшиви документи    
Новини

Престъпна група за регистриране на автомобили с фалшиви документи е разбита от служители на Областната дирекция на МВР в Ловеч. Задържани са пет автомобила и е повдигнато обвинение на двама души, това е станало при операция за установяване на лица и фирми, извършващи регистрация на леки и товарни автомобили чрез използване на предварително изготвени неистински български и чужди регистрационни свидетелства на МПС, информират от пресцентъра на полицията.



Установени, описани и задържани са два товарни автомобила – влекачи, едно полуремарке, лек автомобил ”БМВ” и джип „Сузуки Гранд Витара”. Установени са фирмите, през чиято собственост са пререгистрирани превозните средства. При обиск в дома на единия от задържаните са намерени и иззети множество германски и италиански документи за регистрация, български и чужди регистрационни табели, договори, печат и фалшива стодоларова банкнота.

Продължават действията по назначаване на експертизи по установяване на истинността на документите, действителните идентификационни номера на таворните и леки автомобили, информират още от полицията в Ловеч. Предстои установяване и на свидетели и други процесуално следствени действия.

http://dariknews.bg/

 


Сходни връзки

Разбиха престъпна регистриране на автомобили с фалшиви документи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди