изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:26 EEST
Съквартирантката на Радостина е имала интимни отношения с Георги    
Новини

Съквартирантката на Радостина - Живка от Каварна, е имала интимни отношения с единствения обвиняем за убийството на студентката Георги Цветанов, които обаче не са били сексуални. Те са продължили около седмица - две през 2008 година, но Живка не уточни кога точно. По същото време тя е  живяла в друга квартира, до която Георги я е изпращал, но не е оставал да преспива, въпреки че я е молил за това. При раздялата двамата не са се карали и са запазили приятелски отношения.



Живка е станала съквартирантка на Радостина в апартамента на ул. „Мир" от октомври 2008 година. До деня на убийството Георги е гостувал веднъж в квартирата. При събиранията им в компания, подсъдимият е употребявал марихуана. Живка описва поведението на момчето към колегите и преподавателите му като арогантно и злобно.

В деня преди убийството Живка е отпътувала за Каварна, където живее. Пет дни след убийството - на 11 март, Живка е получила по skype съобщение от профила на Георги дали чата по skype може да се използва като веществено доказателство в съда. По същото време Георги е бил в ареста. Живка не е информирала разследването за тези съобщения. Тя разпечатала разговора на хартия преди две седмици, но го е показала на съда едва вчера, при започване на делото.

На въпрос на защитата дали е пращала съобщение на Георги по skype с текст: „Когато спа с мен бях добра, а вече не съм", тя отговори, че няма спомен.

Лекарят, който е прегледал Георги в Спешна помощ след убийството и преди да бъде арестуван, заяви, че подсъдимият е имал охлузвания на дясната ръка и прорезни рани на ръката и бедрото.  

Биологичният материал, който е иззет от часовника на Радостина и под нейните нокти, съответства на нейното ДНК и на ДНК на Георги. За извършване на ДНК експертиза са били издадени две постановления с различни задачи, но е изготвена само една експертиза. При подготовката на ДНК изследването е изразходван целият отнет биологичен материал и затова няма как да бъде направена другата експертиза.

На 6 март 2009 г. късно вечерта 21-годишната студентка в Икономическия университет във Варна Радостина Евтимова бе убита по особено жесток начин. По случая бе задържан 21-годишният Георги Цветанов, който е син на общинския съветник и лидер на СДС във Варна Цанко Цветанов.

http://dariknews.bg

 


Сходни връзки

Съквартирантката на Радостина е имала интимни отношения с Георги | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди