изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:36 EEST
ВИПУСК 2009 НА ДТК ПОЛУЧИ СВОИТЕ ДИПЛОМИ    
ОбразованиеОфициално откриване на академичната учебна 2009/2010 г. на Добруджанския технологичен колеж се състоя вчера в Художествената галерия. Паралелно с това бе и промоцията на випуск 2009, като завършилите студенти получиха своите дипломи.

Сред официалните гости на събитието бяха заместник-областният управител Тодор Георгиев и председателят на Общинския съвет Иван Мандев.
За пръв път тази година заедно с дипломите на абсолвентите колежът връчва и "Европейско дипломно приложение" към тях. Приложението е създадено по модела на Европейската комисия, Съвета на Европа и ЮНЕСКО/ЦЕПЕС.
Добруджански технологичен колеж - Добрич, води началото си от 1988 г. , когато е разкрита специалност  "Автоматизация на дискретното производство ". През следващата учебна 1989-90 г. започва прием на студенти и по специалностите " Електронна техника " и " Технология на машиностроенето и уредостроенето ", а от 1995 г. е разкрита специалността " Механизация на земеделието".
 


Сходни връзки

ВИПУСК 2009 НА ДТК ПОЛУЧИ СВОИТЕ ДИПЛОМИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди