изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:35 EEST
РУМЪНКА ТРИУМФИРА В "ИЗИДА КЪП"    
Спорт
Румънката Симона-Юлия Матей триумфира в първото издание на международния турнир по тенис за жени Изида къп. На финала тя победи с 6:2,6:3 родната ни националка Диа Евтимова. Мачът продължи 65 минути и се проведе в зала заради лошите метеорологични условия в Добрич. Матей си тръгва с 1568$ от наградния фонд и 12 точки за световната ранг листа.Евтимова получи 980$ и 8 точки. Двете финалистки бяха наградени с красиви кристални купи.  Финалистките в първото издание на международния турнир по тенис за жени "Изида къп" в Добрич (10 000 долара) бяха наградени от президента на клуба Младен Матеев.


Победителката Симона-Юлия Матей и финалистката Диа Евтимова получиха уникални кристални купи, които ще се дават на всички достигнали до тази фаза на надпреварата и при следващите турнири при жените. В самия кристал 3D е вградена скулптурата в тенис комплекса в градския парк в Добрич. Церемонията по награждаването се състоя в новооткритото бижу на клуба - "Парк хотел Изида". Припомняме ви, че мъжете в турнирите на "Изида" вече получават бронзова статуетка, която е мини копие на 3-метровата статуя на домакините.
Двете финалистки вече отпътуваха от Добрич. Евтимова заяви, че заминава за участие в турнир в Подгорица, а Матей се отправи към турския курорт Анталия. И двете изказаха възхищението си от професионалната работа на организаторите и заявиха, че и догодина ще дойдат.
Текст и снимка - Пресцентър "Изида къп"
 


Сходни връзки

РУМЪНКА ТРИУМФИРА В "ИЗИДА КЪП" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди