изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:43 EEST
В ПО-ДОБРАТА ПРИЕМНА ЗАМРЪКНАХМЕ И ОСЪМНАХМЕ БЕЗ ВОДА    
ОбществоКолко да чакаме ВиК да възстанови асфалта пред блока, питат жителите на бл. 26 в ЖК "Балик"

Жители на Добрич по ул. "Боряна" и в района алармираха, че късно в събота вечерта са останали без водоподаване и в неделя сутринта също капка не е капнала от чешмите им. Живеещите пък в бл. 26 на "Балик" питат колко още трябва да чакат, за да бъде възстановена настилката пред блока им след като водното дружество е отстранявало авария. Тези питания отправихме към управителя на "ВиК" Величко Василев, който заяви: "По отношение на ул. "Боряна" и района се наложи спиране на водата, защото към 20 часа вечерта в събота изби тежка авария. Водата пълнеше дори мазите на един от блоковете в кв. "Строител". Затова се принудихме към 22.30 ч. да спрем водоподаването в района. В неделя дежурна група, независимо от лошото време започна отстраняването и след обяд водоподаването на хората бе възстановено. Още една дежурна група работи в неделния ден, защото подобна авария се случи и по ул. "Брацигово" в града.
Що се отнася до бл. 26 в ЖК "Балик" - то там преди време сменихме отклонението на водопровода към входа. Става дума за 3-4 квадрата, които обаче са чакълирани. Истината е, че не успяваме да възстановяваме асфалтовата настилка. Приоритетно работим и асфалтираме по основните пътни артерии. Среднодневно в областта отстраняваме то 20-ина аварии".
 


Сходни връзки

В ПО-ДОБРАТА ПРИЕМНА ЗАМРЪКНАХМЕ И ОСЪМНАХМЕ БЕЗ ВОДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди