изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:29 EET
ХОРОСКОП ЗА 6 ОКТОМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 6 ОКТОМВРИ


ОВЕН - В интерес на големите цели, които сте си поставили е важно да сте психически устойчиви и в добро разположение на духа. За това не отдавайте прекалено значение на дребните неща.

ТЕЛЕЦ - Чужди ангажименти могат да ви попречат да се съсредоточите върху приоритетите си, за това е важно да отсявате нещата в своя полза. Добро развитие на съдебни дела и делови срещи.

БЛИЗНАЦИ - Ще срещнете разбиране и без затруднения ще приключите задачите си днес. Предстоящо финансиране на интересуващ ви проект ще облекчи усилията ви, за някои това означава и нов дом.

РАК - Все по-високите ви изисквания ще ускорят развитието ви в професионален и личен план. Ще се възползвате от контактите си при търсене на информация по интересуващ ви въпрос.

ЛЪВ - Денят за някои от вас се свързва с пътуване, за други със семейни или служебни ангажименти. Сближаване с партньора и новости от битов, професионален и личен характер.

ДЕВА - Свързването ви с подходящите хора ще направи възможна по-бърза реализация на идея, проект или вдъхновяващо ви предизвикателство. Денят ви ще е доста динамичен, но и интересен.

ВЕЗНИ - Любовта ще върне усещането ви за простор и ще ви вдъхнови за новите предизвикателства, които идват в живота ви. Нищо случайно няма, за това не се поддавайте на съмнения.

СКОРПИОН - Със силни аргументи ще убедите някого в предимствата на своя идея и ще го привлечете в работата си по реализацията й. Нова придобивка, заслугата за която е изцяло ваша ще ви зарадва.

СТРЕЛЕЦ - Бъдете по-общителни днес, за да не провалите добрите си намерения. Делова среща ще постави началото на нов проект и ще ви свърже с човек, когото ще следвате за дълъг период напред.

КОЗИРОГ - С партньори ще обменяте идеи и опит, които ще повлияят положително на работата и бизнеса ви. Други от вас ще задълбочат познанията си в конкретна сфера.

ВОДОЛЕЙ - Избавете се от ненужните си притеснения и работете по реализация на задачите си. Ще преодолеете възникващите затруднения и ще промените нещата, които не ви харесват в своя полза.

РИБИ - На делови срещи с точните хора ще постигнете споразумения, които ще благоприятстват развитието на бизнеса ви. В резултат на това ще се доближите до целите си, които касаят парите ви.

Мъжете от кои зодии да избягваме
Как да елиминираш съперницата си
От какво се възбуждат различните зодии?
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 6 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди