изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-06-04 @ 18:19 EEST
УЧРЕДИХА ТРИСТРАНЕН СЪВЕТ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО    
НовиниВчера по покана на областния управител на Добрич Желязко Желязков представители на държава, синдикати и работодателски организации се събраха, за да учредят Областен съвет за тристранно сътрудничество. Заседанието бе председателствано от зам.-областния управител д-р Катя Ганова.

В дневния му ред бе заложена една точка - запознаване с проектоправилника след направени предложения от страна на участниците в него и приемането на Правилник за работа на съвета. Решено бе единодушно, че решенията ще бъдат приемани с консенсус. Д-р Ганова изтъкна, че съветът се създава в резултат следване на политиката на правителството и активизирането на социалния диалог, което е и един от приоритетите на ръководството на държавата и по место.
След внесените и обсъдени по време на заседанието корекции Правилникът за работата му бе приет единодушно, като стана ясно, че той ще се председателства от областния управител Ж. Желязков. На заседанието присъстваха следните организации, чийто представители са и членове на Областния тристранен съвет за сътрудничество - Пламен Начков - директор на Регионална служба по заетост - Варна, Младен Мартинов - директор Инспекция по труда - Добрич, Васил Сивков - Бюро по труда - Добрич, Пламен Петров - директор на НОИ в Добрич, Стефан Киров - Регионален координатор на Агенция по заетостта, Тодор Парашкевов - РДСП, Г. Германов - ТПП, Гинка Василева - КНСБ, Маргарита Нейкова - председател на СРС "Подкрепа",Тодорка Петрова - зам.-председател на СРС "Подкрепа", Енчо Липовански - РЗК - Добрич, Галин Господинов - ССИ, Гинка Василева - регионален координатор на КНСБ.
 


Сходни връзки

УЧРЕДИХА ТРИСТРАНЕН СЪВЕТ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди