изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:58 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ СЪБУДИ СЕ СВЛАЧИЩЕТО-УБИЕЦ КРАЙ БАЛЧИК    
ЛюбопитноВ резултат на проливните дъждове в началото на септември и увеличаването на подпочвените води се е активизирало свлачището край почивната станция на "Свилоза" край Балчик, съобщиха от Гражданска защита вчера. Свлачището обхваща 2-2.5 млн. куб. м земна маса, която се е раздвижила. От Гражданска защита уточниха, че действащото свлачище е извън районите, където са извършени укрепителни действия. Поставени са указателни табели за отклоняване на движението на товарни автомобили по пътя Балчик - Албена, заради появили се пукнатини по пътя.

ПОЛИЦАИ ЗАДЪРЖАХА НОВОИЗЛЮПЕНА КРАДЛА

След оперативно-издирвателни мероприятия в РПУ - Албена, е била задържана Ценка Д. на 54 г. от варненското село Рудник. Тя била заловена в Кранево, където на 3 октомври откраднала от незаключен "Фолксваген" мъжка чантичка с 1800 лв. и документи. След задържането й, чантата и нейното съдържание били възстановени на собственика. Това бил първият опит на жената за посегателство върху чуждо имущество. По случая е образувано дознание.
НДТ - 7 октомври 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ СЪБУДИ СЕ СВЛАЧИЩЕТО-УБИЕЦ КРАЙ БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди