изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:56 EEST
ДО 10 ОКТОМВРИ ПРИЕМАТ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ДУХОВНИТЕ НАГРАДИ    
Култура10 октомври е крайният срок, в който се приемат в писмен вид предложенията за тазгодишните носители на годишните награди на община Добрич в областта на духовната култура. По традиция, те се връчват на официална церемония на 1 ноември - Ден на народните будители. Предложенията със съответната мотивация се подават в дирекция "Хуманитарни дейности", припомниха от община Добрич.

В тази връзка вече са изпратени официални писма до всички институции. Граждански сдружения и физически лица могат да номинират личности и институции в разделите "Културно-просветна дейност", "Театрална дейност", "Музикално изкуство", "Танцово изкуство", "Изобразително изкуство и архитектура", "Литературно творчество", "Журналистическо творчество", "Образование и Наука". Предложения се приемат и за специалните награди "Спомоществователство", "Награда за млад творец", както и за Голямата награда за принос в областта на духовната култура.
 


Сходни връзки

ДО 10 ОКТОМВРИ ПРИЕМАТ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ДУХОВНИТЕ НАГРАДИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди