изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:41 EEST
Полицаи спасиха отвлечено момиче    
Ред и сигурност
Столични полицаи спасиха отвлечено малолетно момиче, което било изнасилено, съобщиха от пресцентъра на МВР. От полицията не уточниха на колко години е девойката, освен, че е под 14.


сигнал за отвлечено от неизвестни момиче, което било качена в черно “БМВ 520”. След  инцидента, станал пред кафене в жк.”Толстой”, колата потеглила в неизвестна посока. Свидетелите съобщили и част от номера на автомобила.
Макар и непълен, номерът бил  подаден на автопатрулите за издирване. Междувременно е установен собственикът, който съобщил, че е продал беемвето на 24-годишния Л.М. - жител на кв. “Христо Ботев”. Веднага патрул на Първо РПУ се отправил натам. Оказало се обаче, че той пребивава в района на т.нар. Виетнамски общежития в жк. ”Красна поляна” и екипи на Трето РПУ организирали заграждане и претърсване там. Автопатрули на Пето РПУ пък проверявали в посока кв. ”Малашевци”.
Час след полунощ колата била засечена в ”Орландовци” и била спряна принудително. Зад волана бил. Л.М., който е регистриран за грабежи и осъждан. След задържането му той обяснил, че оставил съучастника си П.П. и отвлеченото момиче в кв.”Бенковски”. По-късно служителите на реда установили, че малолетната В.К. действително е била отведена в същия квартал, където в овощна градина е държана против волята си, заплашена и изнасилена от 30-годишния П.П., регистриран вече за изнасилване на малолетна и осъждан. Той също бил задържан. Похитеното момиче е открито от полицейските служители в друг автомобил с двама мъже, чиято съпричастност към престъплението се изяснява.
По случая е образувано досъдебно производство и днес материалите ще бъдат докладвани в Софийска градска прокуратура, уточниха от МВР. дир.бг
 


Сходни връзки

Полицаи спасиха отвлечено момиче | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди