изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:57 EET
ХОРОСКОП ЗА 8 ОКТОМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 8 ОКТОМВРИ


ОВЕН - Посрещнете предизвикателствата, най-вече от бизнес и личен характер, като не прехвърляте товара върху хората от обкръжението си. Делата ви изискват да се съобразите със ситуацията.

ТЕЛЕЦ - Забавянето на започнати проекти ще ви накара да потърсите нови възможности за справяне със ситуацията. Следвайте сърцето си, особено в интимните си преживявания.

БЛИЗНАЦИ - Събитията ще са добри за вас и ще върнат доверието и вярата ви в доброто. Ще получите каквото очаквате, благодарение на което удобствата в бита ви ще нараснат.

РАК - Развитията около делата ви ще ви зареждат с ведро настроение и помогнат по-лесно да преодолеете дребните неща, които ви огорчават. Не се притеснявайте, всичко ще се подреди.

ЛЪВ - С присъствието си ще въздействате на мнозина да подкрепят хуманна кауза. Участието ви в този проект ще даде резултати. И въпреки всичко бъдете предпазливи, не говорете излишно.

ДЕВА - С подбрани от вас хора ще градите общи задачи. Ако обмисляте нов бизнес или разширяване сферата си на дейност, ще получите навреме информация, осигуряваща ви възможности.

ВЕЗНИ - Многото задачи, които предвиждате днес ще отнемат от времето ви за отдих, но няма да съжалявате. За мащабността на идеи си се нуждаете от подходящ екип, с когото да ги осъществите.

СКОРПИОН - Не се преуморявайте, ангажиментите ви са достатъчни за повече от едни човек, за да поемате нови. Потърсете свой начин да си починете, като се освободите от натоварващи мисли и обновите силите си.

СТРЕЛЕЦ - Като отговор на проявената ви загриженост към проблемите на околните ще последва придобивка за вас. Подобрявайки бита им, няма да пренебрегнете и собствените си нужди.

КОЗИРОГ - Делничното напрежение ще ви накара да потърсите по-спокойно място. Ще съберете сили, с които да продължите напред, но преди това направете нещо специално, от което се нуждаете.

ВОДОЛЕЙ - Каквито и трудности да срещнете днес, не си и помисляйте да се отказвате. Следвайте намеренията си и ще успявате. Старателно се подгответе за предстоящата си среща.

РИБИ - Вземайки сами решения и работейки за изпълнението им, ще заявите претенциите си към онези, които са в позиция на подчинени. В нищо не рискувайте излишно, винаги има по-добър начин.

Каква жена си според индианския хороскоп?

Как изневеряват мъжете според зодията си?


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 8 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди