изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:53 EEST
Италия, Германия, Сърбия и Дания се класираха    
СпортИталия, Германия, Дания и Сърбия се класираха на световното първенство в ЮАР догодина. Световните шампиони завършиха 2:2 с Ейре и са недостижими на първото място в осма група, където е и България. Германия се наложи над Русия с 1:0 като гост.  България загуби от Кипър с 1:4 и загуби всякакви шансове за място сред най-добрите. Украйна надделя над Англия с 1:0 като домакин и е на второ място в групата си преди последните мачове


Крайни резултати от мачовете, които се изиграха тази вечер в зона „Европа”:

Група 1
Дания – Швеция 1:0
Португалия – Унгария 3:0

Група 2
Люксембург – Швейцария 0:3
Гърция – Латвия 5:2
Израел – Молдова 3:1

Група 3
Чехия – Полша 2:0
Словакия – Словения 0:2

Група 4
Финландия – Уелс 2:1
Русия – Германия 0:1
Лихтенщайн – Азербейджан 0:2

Група 5
Армения – Испания 1:2
Естония – Босна и Херцеговина 0:2
Белгия – Турция 2:0

Група 6
Беларус – Казахстан 4:0
Украйна – Англия 1:0

Група 7
Австрия – Литва 2:1
Сърбия – Румъния 5:0
Франция – Фарьорски острови 5:0

Група 8
Кипър – България 4:1
Черна гора – Грузия 2:1
Ирландия – Италия 2:2

Класиране в групите на Зона "Европа" преди последните мачове на 14 октомври

Група 1:
1. Дания (9 мача) - 21 точки
2.Португалия (9) - 16
3. Швеция (9) - 15
4. Унгария (9) - 13
5. Албания (9) - 7
6. Малта (9) - 1

Група 2:
1. Швейцария (9) - 20
2. Гърция (9) 17
3. Израел (9) - 15
4. Латвия (9) - 14
5. Люксембург (9) - 5
6. Молдова (9) - 3

Група 3:
1. Словакия (9 мача) - 19 точки
2. Словения (9) - 17
3. Чехия (9) - 15
4. Северна Ирландия (9) - 14
5. Полша (9) - 11
6. Сан Марино (9) - 0

Група 4:
1. Германия (9 мача) - 25
2. Русия (9) - 21
3. Финландия (9) - 17
4. Уелс (9) - 9
5. Азербейджан (9) - 4
6. Лихтенщайн (9) - 2

Група 5:
1. Испания (9) - 27
2. Босна и Херцеговина (9) - 19
3. Турция (9) - 12
4. Белгия (9) - 10
5. Естония (9) - 5
6. Армения (9) - 4

Група 6:
1. Англия (9) - 24
2. Украйна (9) - 18
3. Хърватия (9) - 17
4. Беларус (9) - 13
5. Казахстан (9) - 6
6. Андора (9) - 0

Група 7 :
1. Сърбия (9) - 22
2. Франция (9) - 18
3. Австрия (9) - 14
4. Литва (9) - 9
5. Румъния (9) - 9
6. Фарьорски о-ви (9) - 4

Група 8:
1. Италия (9) - 21
2. Ирландия (9) - 17
3. България (9) - 11
4. Кипър (9) - 9
5. Черна гора (9) - 8
6. Грузия (9) - 3

Група 9:
1. Холандия (8) - 24
2. Норвегия (8) - 10
3. Шотландия (8) - 10
3. Македония (8) – 7
5. Исландия (8) – 5

На 14 октомври (сряда) ще се изиграят последните мачове от квалификациите в зона „Европа” за класиране на световното първенство в ЮАР през 2010 година.

Програма:
Андора – Украйна
Германия – Финландия
Ирландия – Черна гора
Португалия – Малта
Швейцария – Израел
Лихтенщайн – Уелс
Босна и Херцеговина – Испания
Англия – Беларус
Франция – Австрия
Италия - Кипър
Полша – Словакия
Сан Марино – Словения
Чехия – Северна Ирландия
Швеция – Албания
Дания – Унгария
Латвия – Молдова
Гърция – Люксембург
Азербейджан – Русия
Турция – Армения
Румъния – Фарьорски острови
Литва – Сърбия
България - Грузия
Естония – Белгия
Казахстан – Хърватия

* - 13 тима от зона „Европа” ще играят на Световното първенство през 2010 г. в Южна Африка. В момента осем групи са съставени от шест тима, а една – с пет. Деветте победителя в групите се класират директно, докато най-добрите отбори, завършили на второ място, ще играят баражи помежду си. За да се определят най-добрите втори, резултатите срещу тимовете, завършили на последно място в групите, ще бъдат премахнати, за да се получи съвместимост между групите с шест и тази с пет тима.

Италия е на световно след 2:2 с Ирландия
Двубоят между Ирландия и Италия от осма квалификационна група завърши 2:2. Така италианците се класират за световното първенство в ЮАР, след като няма кой да ги измести от първото място в групата. Те са с актив от 21 точки, а Ирландия е със 17 точки. Отборът на Джовани Трапатони ще играе бараж. Българите са трети с 11 точки.
Уелън откри резултата за Ирландия още в осмата минута на двубоя. Каморанези направи 1:1 в 26-ата минута. В последните три минути на срещата съперниците си размениха по едно попадение. Леджър направи 2:1 за домакините, а Джилардино донесе точката и класирането на Италия на Мондиал 2010 година в последната минута.

Заслужавахме да изравним срещу Ирландия, заяви Марчело Липи
Селекционерът на Италия Марчело Липи заяви, че е неговият тим е заслужавал точка срещу тима на Ирландия. Пред вестник „Кориере дело Спорт” Липи заяви: „Чувствам се невероятно след като успяхме да се класираме за Мондиал 2010. Раздадохме се напълно и заслужавахме да изравним в края на мача. Доволен съм от характера, който показахме. Държахме се много амбициозно и търсихме победата. Благодарение на това се класираме и ще имаме шанса да си защитаваме световната титла”, каза Липи.

Това бе най-важният ми гол за Италия, каза Алберто Джилардино
Нападателят на Фиорентина и италианския национален отбор Алберто Джилардино призна, че това е най-важното попадение, което е отбелязвал с екипа на „Скуадра Адзура". Нападателят успя да се разпише в последната 90-ата минута, с което раздели точките между Ирландия и Италия, а по този начин италианците заеха първото място в класирането.
„При 2:1 знаех, че имаме сили да изравним. Доволен съм, тъй като именно аз бях този, които дари безценната точка. Мисля, че това е най-важният ми гол с фланелката на Италия. От тук нататък пред нас остава да се опитаме да защитим титлата си, която спечелихме през 2006 година”, каза Джилардино пред вестник "Гадзета дело Спорт".

Аз решавам кой ще играе, не феновете, заяви Трапатони
Селекционерът на Ирландия Джовани Трапатони даде своя коментар пред „Скай Спортс” след равенството с Италия 2:2, което прати тима му на бараж. „Аз решавам кой ще играе, не публиката. Не мога да угодя на всички фенове и журналисти. Само аз мога да преценя дали Анди Рей да играе или да не играе за Ирландия. Сега за нас е важно да се подготвим психически за баража и да успеем да се класираме на световното първенство. Поздравявам италианците и им желая успех”, коментира Трапатони.

Оценки на играчите в мача Ирландия – Италия
Специализираното футболно издание goal.com даде оценки на играчите на Ирландия и Италия, които завършиха 2:2 в световна квалификация. Резултатът класира „адзурите” на надпреварата догодина, докато ирландците ще трябва да играят бараж.
ИРЛАНДИЯ: Гивън 6, О`Шей 5, Дън 7, Леджър 7, Килбан 6, Лоурънс 7, Уелън 7, Андрюс 6, Макгеди 7, Кийн 7, Дойл 6.5
Резерви: Бест 6, Роуландс 6, Хънт 7.5
ИТАЛИЯ: Буфон 6, Дзамброта 6, Легроталие 5, Киелини 7, Де Роси 6, Паломбо 6, Пирло 7.5, Каморанези 7, Ди Натале 6, Якуинта 7
Резерви: Джилардино 7.5, Бочети 6, Пепе – без оценка

Германия победи Русия в Москва с 1:0 и се класира за световното в ЮАР
Националният отбор на Германия се класира за Световното първенство в ЮАР догодина. В предпоследния си мач от Група 4 на зона „Европа” Германия се наложи при гостуването си на Русия с минималното 1:0. В герой за тима си се превърна Мирослва Клозе, който се разписа във вратата на Акинфеев в 34-ата минута. Срещата на „Лужники” бе изключително равностойна, но гостите бяха по-концентрирани и заслужено победиха.
След този мач Германия събра 25 точки и не може да бъде изместен от първото място, а Русия остана на второто с 21т, ще играе бараж след месец.

Съжалявам за пропуснатите шансове, заяви Гуус Хидинк
Селекционерът на Русия Гуус Хидинк заяви, че съжалява за пропуснатите от неговия отбор възможности. Тимът на Русия загуби у дома от тима на Германия с 0:1. На пресконференцията след срещата Хидинк заяви: „Разликата между нас и Германия бе, че от половин положение успяха да вкарат един гол. Не можем да бъдем доволни, тъй като загубихме тази среща. Играхме атакуващо и търсихме гола. За жалост не успяхме да реализираме”, каза Хидинк.
Отборът на Русия ще бъде един от отборите с най-висок рейтинг сред тимовете, които ще играя бараж за място на Мондиал 2010 в ЮАР.

Дания победи Швеция с 1:0, класира се на световното
Дания се класира за световното първенство в ЮАР, след като победи с минималното 1:0 Швеция в световна квалификация от група 1. Единственото попадение в срещата вкара Якоб Поулсен в 79-ата минута. До края шведите не можаха да стигнат до изравнително попадение.
Така Дания се класира за Мондиала, след като оглавява първа група с 21 точки, а Швеция остава на втора позиция с 15 точки и надежда да играят на баражите, тъй като Португалия е на трето място с 13 точки и мач по-малко.

Украйна победи Англия с 1:0
Отборът на Украйна спря победния ход на Англия. Домакините успяха да победят с 1:0, нарушавайки стопроцентовия актив на Трите лъва. Единственото попадение отбеляза Назаренко в 29-ата минута. В 13-ата минута вратарят на англичаните Робърт Грийн получи червен картон, а Андрий Шевченко пропусна дузпа. След тази победа играчите от Украйна заемат второ място с актив от 18 точки след 9 изиграни мача. Тимът на Англия е безапелационен лидер с 24 точки. На трето място е Хърватия със 17 точки.

Съдията се опита да изгони Рио Фърдинанд, каза Фабио Капело
Селекционерът на Англия Фабио Капело бе много недоволен след мача на Трите лъва с Украйна. Англичаните загубиха за първи път в тези квалификации, но това не променя факта, че те се класираха директно за Мондиал 2010.
Пред вестник „Сън” Капело заяви: „Съдията въобще не можа да си свърши работата. Почти всяко решение беше грешка. По принцип не говоря за съдиите, но този път не мога да се въздържа. С подобни съдии футболът върви назад. Гордея се с моя отбор, тъй като показахме характер в труден момент. Убеден съм, че това ще ни помогне в ЮАР”, каза Капело.

Свършихме добра работа през тези квалификации, каза Джон Тери
Капитанът на Англия Джон Тери заяви, че е доволен от изявите на Англия въпреки загубата от Украйна днес. Играчът на Челси обясни, че у тима е имало умора, която е довела до загубата.
„Изиграхме срещата с Украйна не както трябва. Можехме да се представим и по-добре. Аз обаче съм доволен, че успяхме още в предишния кръг да си осигурим класиране на Мондиал 2010. Имаше умора, но тя не бива да ни оправдава”, каза Тери пред вестник "Дейли Експрес".

Португалия победи Унгария с 3:0
Отборът на Португалия направи сериозна крачка към класиране за Мондиал 2010 след като успя да победи Унгария в среща от група 1 Попаденията бяха дело на Шимао в 18-ата и 79-ата минути, а Лиедсон добави още едно попадение в 74-ата. Благодарение на този си успех домакините от Португалия заемат вече второ място в класирането с актив от 16 точки, изпреварвайки Швеция, които са с 15. В следващата си среща Португалия приема Малта, докато Швеция е домакин на Албания.
Кристиано Роналдо с нова контузия

Роналдо с нова контузия
Най-скъпият играч в историята на футбола Кристиано Роналдо е получил нова травма, съобщава вестник "Марка". Португалецът бе заменен в 30-ата минута в двубоя на Португалия и Унгария. Въпреки, че успя да асистира на Шимао за първото попадение, капитанът на домакините бе принудително заменен след половин час игра. Роналдо почувства болки в глезена си, което наложи смяна. При добър късмет играчът на Реал (Мадрид) може да бъде възстановен за важния мач с Малта през седмицата. Ако се окаже, че травмата му е по-сериозна, то той ще пропусне срещата, като под въпрос е дори участието в Лига BBVA с екипа на Реал (Мадрид).

Доволен съм от победата, надявам се контузията на Роналдо да не е сериозна, заяви Кейрош
Треньорът на Португалия Карлос Кейрош заяви, че е доволен от победата на Португалия в среща от група 1. Португалците се наложиха с 3:0 над тима на Унгария. Звездата на тима Кристиано Роналдо Реал получи нова травма, която може да го извади от терените за няколко седмици. Пред вестник „Дейли Мейл” Кейрош заяви: „Доволен съм от победата. Не беше лесно, но важното е, че свършихме своята работа. Не знам колко е сериозна контузията на Роналдо. Той ще стане още по-силен играч в Реал Да играеш за „белите” е мечта за всеки футболист.”, каза Кейрош.

Фатих Терим подаде оставка
Селекционерът на турския национален отбор Фатих Терим е подал оставка, след като тимът му не успя да се класира за Мондиал 2010, а тази вечер изигра слаб мач, който загуби от Белгия. Пред вестник „Гадзета дело Спорт” Терим заяви: „В сряда ще се сбогувам с всички фенове в Бурса. Надявам се да покажем една добра игра, който да ни позволи да спечелим срещата си. Хората от турската федерация ме убеждаваха да остана на работа, но моето решение е окончателно. Надявам се Турция да се представи по-успешно в следващите квалификации за Европейско първенство”, каза Терим.

Франция се наложи убедително над Фарьорските острови с 5:0
Франция победи убедително Фарьорски острови с 5:0 в среща от група 7 за класиране на Мондиал 2010. Попаденията за „петлите” отбелязаха Жиняк (34’, 39’), Галас (53’), Анелка (86’) и Бензема (88’). След тази среща отборът на Франция събира актив от 18 точки и ще играе бараж. Първи в групата е тимът на Сърбия, който има 22 точки.

Селекционерът на Нова Зеландия доволен от равенството с Бахрейн
Селекционерът на Нова Зеландия изрази своето задоволство от равенството срещу Бахрейн. Двата отбора играят плейоф за класиране на Мондиал 2010, а първата среща в Манама завърши без голове 0:0.
Пред вестник „Телеграф” Рики Хърбърт заяви: „Щастлив съм, че успяхме да завършим наравно. Честно казано очаквах да загубим тази среща. Очаквам в срещата на наша земя да спечелим и да успеем да се класираме за Мондиал 2010”, каза Хърбърт.

Кот’Д Ивоар се класира за световното първенство
Представителният футболен отбор на Кот’Д Ивоар е третият тим, който се класира за световното първенство в ЮАР догодина. В мач от своята група „Е” Кот’Д Ивоар завърши 1:1 при гостуването си на Малави. Попаденията бяха дело на Нгвира, който се разписа за домакините в 63-ата минута и на Дидие Дрогба, който вкара за крайното 1:1 в 67-ата мин. Спечелената точка обаче бе напълно достатъчно, за да се запази първото място в групата, което дава виза за ЮАР.
След този мач Кот’Д Ивоар е с актив от 13 точки, на 7 пред втория Буркина Фасо, които имат два мача до края на квалификациите.
Припомняме, че досега място в Южна Африка бяха намерили само домакините и Гана.

Резултати и класиране в зона "Африка"
Група 1
Камерун – Того 3:0
Габон – Мароко 3:1

Класиране:
1. Камерун (5 мача) 10 точки
2. Габон (5) 10
3. Того (5) 5
4. Мароко (5) 3

Група 2
Класиране:
1.Тунис (4) 8
2.Нигерия (4) 6
3.Мозамбик (4) 4
4.Кения (4) 3

Група 3
Замбия – Египет 0:1

Класиране:
1.Алжир (4) 10
2.Египет (5) 10
3.Замбия (5) 4
4.Руанда (4) 1

Група 4
Класиране

1.Гана (4) 12
2.Мали (4) 5
3.Бенин (4) 4
4.Судан (4) 1

Група 5
Малави – Кот Д`Ивоар 1:1

Класиране:
1. Кот Д`Ивоар (5) 13
2. Буркина Фасо (4) 6
3. Малави (5) 4
4. Гвинея (4) 3

Изиграха се четири световни квалификации от зона "Южна Америка". Аржентина се наложи над Перу с 2:1 и се доближи до класиране на Мондиал 2010 година. Тимът на Чили си осигури място сред 32-та най-добри тима на планетата, след като победи Колумбия с 4:2 като гост.

Драматична победа за Аржентина над тима на Перу – 2:1
Отборът на Аржентина постигна много трудна победа като домакин на Перу с 2:1 в квалификационен мач за Световното първенство в ЮАР през 2010 година. „Гаучосите”, предвождани от Диего Марадона започнаха силно срещата и можеха да отбележат ранно попадение, но не успяха. Резултатът бе открит в 49-ата минута от Гонзало Игуаин. До края на срещата резултатът остана непроменен, но в 90-ата минута тимът на Перу успя да изравни.Точен бе Ренджифо. Само няколко секунди по-късно нападателят на Бока Хуниорс Мартин Палермо успя да отбележи победното попадение за Аржентина. След тази победа тимът на Диего Марадона заема 4-то място във временното класиране с 25 точки, а Перу са на последно място с 10 точки.

Чили се класира на световното първенство след успех над Колумбия с 4:2
Чили е поредният отбор, който си осигури участие на световното първенство в ЮАР догодина. Тимът се наложи над Колумбия с 4:2 като гост и вече има 30 точки в класирането в групата в зона „Южна Америка”. Чилийците няма как да бъдат изместени от третото място, което дава право на директно класиране за Мондиала.
Колумбия откри резултата в мача, след като Видал си отбеляза автогол в 13-ата минута. Понче изравни в 35-ата. Суасо направи 2:1 за Чили минута по-късно. В 63-ата минута домакините изравниха чрез Морено. Последваха силни минути за Чили. Валдивиа вкара гол в 72-ата минута, а Орелана оформи крайното 2:4 в 79-ата минута. В последната минута той получи червен картон.

Еквадор загуби у дома от Уругвай с 1:2
Еквадор загуби у дома с 1:2 от Уругвай в квалификационна среща за световното първенство в ЮАР догодина. Валенсия откри резултата за домакините в 67-ата минута. Само две минути по-късно обаче Суарес изравни. Диего Форлан от дузпа отбеляза победното попадение за Уругвай в последната минута на срещата.
След успеха уругвайците са на пето място в класирането с 24 точки – имат с една по-малко от четвъртия Аржентина. Еквадор е на шеста позиция с 23 точки.

Парагвай победи Венецуела с 2:1
Отборът на Парагвай победи тима на Венецуела с 2:1 в квалификационна среща за Мондиал 2010. Попаденията за гостите отбелязаха Кабаняас (56’)и Кардосо (80’), а Рондон намали в (86’). След тази победа играчите на Парагвай заемат второ място в класирането с актив от 33 точки, колкото има и лидерът Бразилия. Кариоките обаче са с мач по-малко. Двата тима са сигурни участници на Мондиала догодина. Венецуала е на 7-мо място с актив от 21 точки.

Класиране в зона „Южна Америка”
На 14 октомври ще се играят последните квалификационни мачове от зона „Южна Америка”. Боливия и Бразилия, които Боливия и Бразилия, които играят днес помежду си имат още два мача, на останалите отбори в сряда предстоят последни срещи.
Бразилия, Парагвай и Чили вече се класираха за Мондиала в ЮАР, борбата ще бъде за четвъртото място между Аржентина, Уругвай и Еквадор.

1.Бразилия (16 мача) 33 точки
2.Парагвай (17) 33
3.Чили (17) 30
4.Аржентина (17) 25
5.Уругвай (17) 24
6.Еквадор (17) 23
7.Венецуела (17) 21
8.Колумбия (17) 20
9.Боливия (16) 12
10.Перу (17) 10

Предстоящи мачове:
11.10.
Боливия – Бразилия
14.10.
Перу – Боливия
Бразилия – Венецуела
Парагвай – Колумбия
Чили – Еквадор
Уругвай - Аржентина

След мачовете от зона „КОНКАКАФ”
До края на световните квалификации в зона „КОНКАКАФ” остава само един кръг. Два от отборите вече намериха място за Мондиал 2010 и в сряда, когато ще се изиграят последните мачове, ще бъде определен и третият финалист и този тик, който ще играе бараж с класиралия се на пето място в зона „Южна Америка”.

РЕЗУЛТАТИ:
Мексико – Ел Салвадор 4:1
Коста Рика – Тринидад и Тобаго 4:0
Хондурас – САЩ 2:3

ПРОГРАМА:
14.Х, сряда
Ел Салвадор – Хондурас /в Сан Салвадор/
Тринидад и Тобаго – Мексико /в Порт ъф Спейн/
САЩ – Коста Рика /във Вашингтон/

КЛАСИРАНЕ
1. САЩ* (9) 19 мача, точки
2. Мексико* (9) 18
3. Коста Рика (9) 15
4. Хондурас (9) 13
5. Ел Салвадор (9) 8
6. Тринидад и Тобаго (9) 8

МЕКСИКО - ЕЛ САЛВАДОР 4:1
Мексико се класира на световното първенство, след като се наложи над Ел Салвадор с 4:1 в квалификационен мач. В 25-ата минута домакините поведоха, след като Гонсалес си вкара автогол. В 71-ата минута резултатът стана 2:0, след като точен бе Бланко. Ернандес направи 3:0 шест минути преди края на срещата. Мартинес отбеляза почетния гол за Ел Салвадор в 88-ата минута. Вела оформи крайното 4:1 за мексиканците в 90-ата минута.
Мексико е на първо място в класирането с 18 точки, докато тимът на Ел Салвадор е пети с осем точки.

ХОНДУРАС - САЩ 2:3
Националният отбор на САЩ е вторият тим от зона „КОНКАКАФ”, който се класира за световното първенство в ЮАР догодина. След като това първо стори Мексико американците победиха като гост Хондурас с 3:2 и също намериха място на Мондиал 2010. Головете за победителите на „Естадио Олимпико” отбелязаха Конор Кейси в 55-ата и 66-ата минути, а Лендън Донован вкара победното попадение в 71-ата мин. За домакините точен бе Хулио де Леон на два пъти в 47-ата и 78-ата минути, но това не се оказа достатъчно.
Преди последния кръг САЩ събра 19 точки и е на първото място, а Хондурас е на 4-ото с 13 т. Мексико е с 18 т. на второто място, а на трето е Коста Рика с 15 т.
По регламент за Мондиала се класират първите три в крайното подреждане, а четвъртият играе бараж е петия от зона Южна Америка.
В последния си мач (на 14.Х) САЩ приема Коста Рика, а Хондурас гостува на Ел Салвадор.

КОСТА РИКА - ТРИНИДАД И ТОБАГО 4:0
Националният тим на Коста Рика си осигури бараж за световното първенство в ЮАР догодина. В предпоследен мач от зона „КОНКАКАФ” Коста Рика се наложи у дома над Тринидад и Тобаго с разгромното 4:0 и в най-лошия случай си осигури четвъртото място в крайното подреждане. Попаденията на „Рикардо Сарписа” отбелязаха Раданфах Абубакр, който си отбеляза нелеп автогол в 26-ата мин., Валтер Центело в 66-ата мин. и Алваро Саборио, който се разписа на два пъти във вратата на Марвин Филип в 62-ата и 64-ата минути.
След този мач Коста Рика заема 3-то място с 15 точки, което дава виза за ЮАР, а Тринидад и Тобаго е на последното с 5 т.
По регламент за Мондиала се класират първите три в крайното подреждане, а четвъртият (Хондурас 13 т.) играе бараж е петия от зона Южна Америка.
В последния си мач в сряда Коста Рика гостува на САЩ, а Тринидад и Тобаго приема Мексико.

*Заб. САЩ Мексико се класираха за Мондиал 2010.

http://www.focus-sport.net

 


Сходни връзки

Италия, Германия, Сърбия и Дания се класираха | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди