изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:56 EEST
Арестуваха четирима за обезглавения труп    
НовиниЧетирима са задържани за вчерашното убийство на 48-годишен мъж във Велики Преслав, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Шумен. Арестуваните са двама 18-годишни, един на 17 години и един на 20 години - всички от Велики Преслав, познати на полицията. Работата по случая продължава.

Около 8,55 часа вчера бе получен сигнал, че в близост до църква "Архангел Михаил" зад сградата на старото читалище е намерен труп на мъж без глава. На място бяха изпратени служители на Областната дирекция на МВР-Шумен и Районно управление-Велики Преслав.

При следствените действия главата бе открита в избено помещение на новострояща се сграда, като най-вероятно е пренесена от кучета. Установена бе самоличността на жертвата. Това е 48-годишен мъж от Велики Преслав.

Извършен е оглед на мястото на произшествието от дежурна следствено-оперативна група и съдебен лекар. Назначена е аутопсия. Образувано е досъдебно производство. Извършват се процесуално-следствени и оперативно-издирвателни мероприятия. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Арестуваха четирима за обезглавения труп | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.62 секунди