изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 06:07 EEST
ОГРОМЕН ИНТЕРЕС КЪМ ПАРАДА ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ    
ЕкологияНад 70 животни дефилираха в първото издание на Парада за домашни любимци “Добрич 2009”.

Инициативата се проведе в Центъра за защита на природата и животните и бе организирана от детските градини "Бодра смяна", "Дора Габе", "Приказен свят", "Весела", "Звънче" и "Любимка", членуващи в Сдружение с нестопанска цел "Добричко училищно настоятелство". Парадът нямаше състезателен характер. В него дефилираха домашните любимци на децата от детските градини  -  20 кучета, 14 папагала, 11 рибки, 7 котки, 6 хамстера, 6 костенурки, 2 канарчета, 2 птичета "Амадини", катерички, зайци и др.

За всички участници имаше награди, а детските градини получиха красиви купи, осигурени от “Клас олио”. Подаръци имаше и от клиниките "Вива вет" на д-р Добрин Добрев и "СС ВЕТ" на д-р Радослав Стойнов. Общинският съветник от ГЕРБ Кина Драгнева, която е директор на детска ясла “Пролет”, подари на детските градини  интересни книжки. Гост на събитието бе и зам.-кметът на община Добрич Камелия Койчева.

Проявата протече при огромен интерес и се превърна в истински празничен ден за стотици семейства, в който децата имаха възможност ба се забавляват с родители и преподаватели. След парада голяма част от добричлии използваха почивния ден и за разходка в зоопарка.

“В Добрич трябва да има повече подобни прояви, които са интересни не само за децата, но и за нас - възрастните” - споделиха родители. Напролет детските градини ще подготвят голямо партии в ЦЗПЖ, съвместно с родителите.  НДТ  

 


Сходни връзки

ОГРОМЕН ИНТЕРЕС КЪМ ПАРАДА ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди