изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 08:06 EEST
Серийният убиец Момата с опит да избяга от ареста    
Ред и сигурност
43-годишният Недялко Димитров-Момата, отговорен за пет убийства, е опитал да избяга от следствения арест в Свиленград, като прокопал с лъжица тухлената стена, съобщи вестник "24 часа".


Най-жестокият сериен убиец в съвременната ни история обаче бил спрян от метална решетка преди изхода на сградата. Екшънът се разиграл в нощта срещу миналия вторник, но не бе оповестен от полицията.
Момата бил доведен в Свиленград преди 14 дена по дело за кражби. С лъжицата Димитров успял да свали мазилката, после да размести и извади тухлите и да отвори дупка в зида с размери половин на половин метър.След това излязъл в коридора, но бил спрян от метална решетка. Момата се опитал да я разбие с пожарогасител, но дежурните чули шума и на мига арестували беглеца.
През декември м.г Недялко Димитров бе задържан за убийството на 27-годишен мъж и 19-годишната му съпруга в Димитровград. На 1 срещу 2 декември 2008 година Бейтула Махмуд и съпругата му Неврие бяха застреляни в дома си на ул. "Гео Милев" в Димитровград. Само за часове полицаите задържаха за престъплението Недялко Димитров, който по-късно заяви, че е убил мъжа, защото му дължал 4800 лева, а жена му - "защото се месела там, където не й е работата". Бейтула остави сина си Мюмюн сирак.
Момата е подозиран и за още две убийства - това на черешовия бос от Казанлък Тотьо Тотев и на пенсионера Беньо Кръстев от гълъбовското село Мусачево.
43-годишният Недялко Димитров има 16 присъди и около 20 криминални регистрации. Последната присъда си е излежал в началото на тази година. Той е осъждан предимно за кражби и противозаконни отнемания на автомобили. dir.bg
 


Сходни връзки

Серийният убиец Момата с опит да избяга от ареста | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Серийният убиец Момата с опит да избяга от ареста
Автор: Anonymous да 2009-10-12 @ 08:58 EEST

само че е Свиленград...

 


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди