изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:00 EEST
Откриха маниака със спринцовката, нападал деца    
Ред и сигурност
Мъжът, който нападаше и боцкаше деца със спринцовка в София, е блудствал с 8-годишно момиченцe в карловското село Ведраре, съобщи пловдивският вестник "Марица".


Негова жертва е дете с инициали С.Ц. Момиченцето седяло на пейка пред блока, когато на улицата спрял жълт мерцедес и от него слязъл висок рус мъж на видима възраст 45-50 години.
Той казал на второкласничката, че е от Енергото и го помолил да му покаже елтаблото. Тя го завела, а той й показал спринцовка и я заплашил, че ще я убоде. След това смъкнал панталонките и я ухапал по задните части. После избягал.
Момиченцето обаче успяло да запомни номера на мерцедеса и го съобщило в полицията. Според неофициална информация нападателят е жител на столицата и всеки момент ще бъде задържан.
Официално МВР все още издирва мъжа, наречен Маниакът със спринцовката, който е нападнал над 10 деца в София. От полицията признаха, че вече е имало заподозрян, който обаче е бил освободен поради липса на достатъчно доказателства. Според експерти мъжът има педофилски наклонности и целта му не е да зарази жертвите си чрез спринцовката. До този момент изследванията не са открили каквито и да било поражения за организмите на пострадалите деца.
dir.bg

Маниак дебне деца в София

МВР пусна фоторобот на маниака със спринцовката

Маниак боде със спринцовка деца в София

Неизвестен мъж напада пешеходци със спринцовка

 


Сходни връзки

Откриха маниака със спринцовката, нападал деца | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди