изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:18 EEST
По случай петия си рожден ден BG MODELS даде три корони    
Мис & МистърНа изискано фешьн парти в Благоевград BG MODELS събра над 400 гости от цял свят за да отпразнува 5 годишният си юбилей. Изцяло преобразения oт агенция Диаманти - клуб Бакарди се превърна в сцена за конкурсите МИС БЛАГОЕВГРАД 2009, MISS GLOBE BULGARIA 2009 и BG MODELS 2009.


След многобройни кастинги в цялата страна бяха допуснати 20 модела, които се представиха в 6 различни дефилета. Честта да открие се падна на дизайнерката Таня Мил с модна къща ОРГАНДИН, която представи колекция вечерни рокли с различни имена и неподръжаема визия.
  Моделите демонстрираха перфектна визия с банските на ДЕЛФИНА, за индивидуалното си представяне и инпровизираната фотосесия на сцената с модния фотограф Борис Карпузов-младши.
  Публиката остана без дъх когато кандидатките за короните се появиха с ботушите от сив велур на СТИЛ единствено по бельо на ФЛИРТ презентирайки уханието на дамски и мъжки парфюми Михаел Шумахер.
  Малина Нечитайлова, собственик на сватбена агенция ВЕЛИЗА, пренесе моделите в света на приказките за принцеси с булченските роклите на модна къща РОМАНТИКА, а за изцяло променената визия на моделите се погрижиха екипите от коафьори и гримиори на салон ЛОРЕАЛ. Дефилето премина под звуците на арии и оперети изпьлнени от Любомир Самърджиев.
  За официалното си представяне, претендентките за короните избраха официалните рокли на MORI LY, New York.
  На финала събитието излезе извън рамките на заведението и избора на журито ставаше все по-труден. Председател беше Веселина Ангелова, собственик на марката МИС БЛАГОЕВГРАД и представител за България на MISS MODEL OF THE WORLD и MISS GLOBE INTERNATIONAL.
  Специални гости на събитието бяха очарователната Маргарита Бербатова, майка на най-известния бьлгарин. Модният фотограф Борис Карпузов. От Милано пристигна Георги Ангелов, представител на BG MODELS в Италия. От САЩ долетя и DJ Манолски, представител на агенцията в Бостън.
  Публиката екзалтира, когато Маргарита Бербатова обяви Василена Богданова за МИС БЛАГОЕВГРАД. Красавицата е 19 годишна студентка от Благоевград. Преди 9 години избрана за Мини Мис Благоевград 2000 от Веселина Ангелова. Сега учи в ЮЗУ Н. Рилски спецалност МОДА.
  Георги Ангелов, обяви Даниела Чакалова за MISS GLOBE България 2009. Тя е на 23 год. от Петрич, студентка в София, специалност Вътрешен дизайн. Модел в BG MODELS от 6 месеца.
  С неподправено вълнение, изгубила името на победителката, Веселина Ангелова обяви Никол Василева за BG MODELS 2009. Никол е на 19 години, зодия Рак, от София. С мода се занимава от 3 месеца, това е първото й участие в моден конкурс. Мечтае за кариерата на световен модел.
  Организаторите от BG MODELS бяха изкючително щедри на своята 5-та годишнина към момичетата. Всички победителки получиха подаръци от LR козметикс, английски курсове в Александьр, подаръци от бутик Тенденс, почивка на о. Тасос в 5 звезден SPA комплекс. Бански Делфина, бельо Флирт, обувки Стил.
  Подаръци от Генералния рекламодател БЛАГОЕВГРАД-БТ. Професионални договори с BG MODELS и подаръци от Мосю Бриколаж.
  На финала на уникалното шоу гостите бяха изненадани с огромна японска торта, вина от винарска изба Логодаж и соковете на Дерби.
  Многобройните гости релаксираха в най-уютните хотели на Благоевград - хл. Езерец и хл. Санта Круз.
  Водещи на най-голямото модно събитие в Югозападна България бяха Аnn G и Влади Славов.
  Медийни партньори на събитието са Ероганс, Коафьор Бюти, Пирин ТВ, Фитнес Мания, М САТ, ТВ Черно Море, БГ Интернет ТВ, радио Ултра, радио Вега, в. Струма, в.Вяра., ТВ ОКО и др.
  Петата годишнина е достатьчно предизвикателство пред BG MODELS , които обявиха на финал, че съвсем скоро, ще поканят отново гостите си на грандиозен национален конкурс в гр. София.
  По време на честването на рождения ден на агенцията, президентката на BG MODELS, Веселина Ангелова получи покана да представи Европа в журито на Мис Модел на Китай. За четвърта поредна когина тя, ще журира и на световния конкурс MISS MODEL OF THE WORLD 2009 през ноември в Хонг Конг.

 

BiNET.TV / http://gossip.erogance.eu

 

Короноваха 19-г. племенница на Марио Богданов Василена за “Мис Благоевград 2009”

Студентка от ЮЗУ "Н. Рилски" спречели шоу за красота


19-годишната Василена Богданова е новата “Мис Благоевград 2009”, тя бе избрана от 11-членно жури на фешън парти на агенция “БГ Моделс” в присъствието на 400 гости в клуб “Бакарди” в Благоевград. 17 красиви момичета претендираха за короната на шоуто, на което агенцията отбеляза 5-та си годишнина. Девойките бяха оценявани на 6 дефилета, на които представиха официални тоалети от последната колекция на фирма “Оргадин”, показани преди дни на Европейската седмица на модата, булчински рокли на агенция “Велиза” и вечерни облекла на нюйоркската модна къща с 50-годишна история “Мori Lee”, както и бански костюми на “Делфина”. Най-атрактивно за публиката бе представянето с бельо на фирма “Флирт”, на което кандидатките за приза презентираха парфюми на немската фирма “LR”. До последния кръг не се знаеше коя от красавиците, отсети седмица по-рано на кастинг от 50 момичета, ще победи, всички имаха равни шансове и журито бе много затруднено, призна председателят Веселина Ангелова, мениджър на “БГ Моделс”.
Победителката Василена Богданова е първокурсничка по “Промишлени изкуства-мода” в ЮЗУ “Н. Рилски”. Тази година тя завърши Професионалната гимназия по облекло и текстил, специалност “Моделиране и конструиране не облекло” с прием след 7 клас и интензивно изучаване на английски. Родителите й Десислава и Радослав Богданови не пропуснаха шоуто. Чичо й, президентът на Българската федерация по таекуон-до ITF Марио Богданов, не можа да присъства на триумфа на племенницата си, защото същата вечер замина за Санкт Петербург на световното първенство по популярния спорт.
До последно се колебаех дали да участвам, призна Василена, точно преди дефилето с булчинските рокли се оказа, че моята я няма, и се наложи да облека резервна. Бях страшно напрегната и дори ядосана, излязох на сцената без самочувствие, но още при първата крачка чух възгласите на 6-годишното си братче и настроението ми се върна, разказа тя. Преди 9 години Василена Богданова спечели короната на конкурса “Мини мис Благоевград- 2000”. Не съм виждала себе си като манекенка, призна новата “Мис Благоевград 2009”. Занимавала съм се със спортни и народни танци, тренирам таекуон-до, но не професионално, имам жълт колан със зелена лента и не пазя диета, разказа за себе си Василена. Тя е категорична, че няма да загърби следването си, и е убедена, че професионалният договор, който й предлагат от “БГ Моделс”, само ще помогне на обучението й в университета.

http://www.struma.com

 


Сходни връзки

По случай петия си рожден ден BG MODELS даде три корони | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди