изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:24 EEST
ЕКИП ОТ СОУ "ДИМИТЪР ТАЛЕВ" - НА РАБОТНА СРЕЩА В СОЛУН    
ОбразованиеДвама преподаватели и трима ученици от горния курс на СОУ "Димитър Талев" в Добрич от днес до 16 октомври ще вземат участие в работна среща в гръцкия град Солун.

Визитата е по проект "Европейско образование с информационно-комуникативни технологии", по който добричкото училище си партнира с учебни заведения още осем държави - Испания, Италия, Литва, Гърция, Турция, Унгария, Чехия и Словакия. Сред целите на проекта е заложено подобряване качеството на преподаване чрез използване възможностите на компютърните програми и Интернет, като учениците бъдат мотивирани и улеснени при възприемането на учебния материал. Това съобщи Даниела Еленкова - координатор на проекта. Идеята е същ чрез различни дейности да се подобри нивото на владеене на английски език, а така също да се повиши Интернет културата на учениците по отношение на безопасното поведение в мрежата. Проектът се реализира по програмата "Учене през целия живот" - подпрограма "Коменски". Сред дейностите, които са заложени през настоящата втора година на проекта, са размяна на домашни работи, представяне на интересни уеб сайтове, изложба на рисунки, направени на компютърна програма и т.н. Предстоят работни срещи още в Италия през месец февруари и в Унгария през юни 2010 г.
 


Сходни връзки

ЕКИП ОТ СОУ "ДИМИТЪР ТАЛЕВ" - НА РАБОТНА СРЕЩА В СОЛУН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди