изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 20:17 EEST
5 г. затвор за австралиец, блудствал с българчета    
Ред и сигурностПет години и половина в затвора присъди Варненският окръжен съд на австралиеца Джозеф Лий Смит за блудство с три малолетни лица и за създаването на порнографски материали.

Това съобщиха от пресцентъра на съда. За всяко едно от трите блудства австралиецът получи различен по размер наказание, а съдът му присъди да изтърпи най-голямото - 4 години и 11 месеца. Това наказание магистратите завишиха с още 6 месеца и така общият размер на присъдата е 5 години и 5 месеца лишаване от свобода, които Смит ще изтърпи в Софийския затвор, предаде БГНЕС.
Процесът срещу 36-годишния поданик на Австралия премина при закрити врати, при условията на съкратено съдебно следствие и пълно признаване на фактите и обстоятелствата, посочени в обвинителния акт. Съдът му присъди наказание под минимума от 5 години затвор, предвиден от закона. Чужденецът призна вината си затова, че е блудствал с всяко едно от трите деца, ненавършили 14 години.
Джозеф Лий Смит бе задържан под стража в началото на ноември миналата година и от самото начало на следствените действия срещу него стана ясно, че това не е първата му визита в морската столица.
В наета от него квартира в центъра на Варна и в разгара на лятото, когато отново му "гостували" момченца от ромската махала. При полицейската акция по задържането му в квартирата са заварили и част от децата, с които австралиецът блудствал. Тогава полицаите иззели видеокамера, фотоапарат, дискове, медикаменти, секс стимуланти и атрибути. Пострадалите деца, които тогава са били разпитвани пред съдия, днес не присъстваха в съда.
Днешната присъда на Варненския окръжен съд подлежи на въззивен контрол в 15 дневен срок.
dir.bg
 


Сходни връзки

5 г. затвор за австралиец, блудствал с българчета | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди