изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:58 EEST
Шофьор на 1,57 промила прегази линейка с покойник    
НовиниДжип, управляван от наквасен перничанин, помете линейка, в която превозвали труп от предишна катастрофа. 52-годишният лекар, пътуващ в линейката, е със съмнение за счупени два прешлена, без опасност за живота, съобщиха от областната дирекция на полицията.

Инцидентът станал около 2,00 ч. тази нощ на път І-6, в района на моста при с. Драгичево. Движението е било временно пренасочено в едната лента. Водачът на джип “Тойота Ландкруизър” Б.И./37 г./ обаче не зачел сигнализацията и с луда скорост в посока столицата навлязъл в лентата за насрещно движение, където на пътя му се оказала линейката на Спешна помощ, превозваща труп на друг водач, загинал при зверска катастрофа край радомирското Старо село.

При изпробване на двамата водачи за алкохол е установено, че шофьорът на джипа кара с 1,57 промила.
За него е образувано досъдебно производство, а съдебният лекар Румен Стоименов е откаран при колегите му в спешния център да го наместят. 

През деня днес автомобилите по пътя Перник-София в участъка от разклона за с. Драгичево до кв. "Княжево" се движат в две ленти, но от 20.00 часа отново се събират в една лента, съобщи пресцентърът на МВР. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Шофьор на 1,57 промила прегази линейка с покойник | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди