изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:09 EET
Радост в Манчестър: Бербатов няма да играе плейофи    
СпортВ клуба очакват Бербо да играе още по-силно и мотивирано, след като няма да ходи на Световно

Освен в Ейре и Италия, щастливи от това, че България няма да играе на Световното първенство догодина, са и в Манчестър. Причината е повече от очевидна - англичаните са сигурни, че при това положение Димитър Бербатов ще може да се съсредоточи на 100% в изявите си на клубно ниво и ще покаже още по-силни игри.

„Българите претърпяха унизителна загуба от Кипър с 1:4 и така не успяха да се класират за Мондиала догодина. С оглед на моментната форма на Берба, то това че е отбелязал единственото попадение не е изненада. Като цяло, с всичкото ми уважение към Бербатов, тази новина е чудесна за клуба. В следващите 4 седмици той ще се съсредоточи в играта си в най-добрия турнир на планетата, за най-големия отбор в света, вместо да играе плейофи", пише Адъм Бостък в клубния сайт на „червените дяволи".

Задоволството в Манчестър е особено силно, тъй като на тима предстои изключително тежка програма. Тимът на Фъргюсън скоро трябва да играе с Ливърпул, Челси и на два пъти с ЦСКА Москва, а това са срещи, които могат да имат огромно значение за целия сезон.

В материала се припомня добрата игра на Бербатов именно във важните мачове с тимовете от топ 4 миналия сезон. Не са пропуснати изявите на нападателя в първия му мач срещу Ливърпул и гола му срещу Челси за 3:0 на „Олд Трафорд".

„Головете не определят изцяло играта на Бербатов, но спокойно може да заложите на него в събота срещу Болтън. Нека просто си представим как неговият кошмар с българския национален тим, се превърне в кошмар за съперниците на Юнайтед в следващите седмици", призовава още авторът на статията.

http://topsport.bg

 


Сходни връзки

Радост в Манчестър: Бербатов няма да играе плейофи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди