изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 15:05 EEST
Откриха българина бил в дома на вокала на Boyzone    
По света
Полицията в Майорка е открила българина, който е бил в дома на вокалиста на "Бойзоун" Стивън Гейтли в нощта, в която той е починал, съобщава на електронната си страница „Дейли Мейл”, цитиран от Фокус.


Смята се, че 25-годишният Георги Дучев се е срещнал по-рано със звездата от „Бойзоун” и партньора му Андрю Коулс в гей клуб. Днес, след като е дал показания пред полицията, 25-годишният Дучев е заявил, че е „шокиран” от смъртта на Гейтли и допълнил, че „не е мигнал, откакто е разбрал новината”.
Попзвездата Стивън Гейтли беше открит в събота в апартамента си в луксозния курорт Пуерто Андракс в югозападната част на Майорка. Разследващите органи съобщиха, че той е бил облечен в пижамата си. Свидетел на инцидента заяви: "Беше разположен много странно. Тялото му лежеше върху дивана сякаш отправяше молитва", заяви той.
Освен музикалната си кариера като вокалист на Boyzone, Гейтли е известен и с нетрадиционната си сексуална ориентация. След легализирането във Великобритания на еднополовите бракове, съюзът му с дългогодишния му приятел Анди Коулз през 2006 стана вторият след този на световноизвестния британски музикант и вокалист Елтън Джон с Дейвид Фърниш.
 


Сходни връзки

Откриха българина бил в дома на вокала на Boyzone | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди