изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:41 EEST
Британски депутати връщат пари на хазната    
По светаВъв Великобритания премиерът Гордън Браун и половината от депутатите ще трябва да върнат част от получените суми за възстановяване на служебните им разходи. С такива съобщения излязоха британски медии в навечерието на новата парламентарна сесия.


Според вестинк "Дейли телеграф", одиторският екип ще разпрати днес на всички избраници в Камарата на общините писмо, в което се посочва дали техните искания за възстановяване на разходите отговарят на правилата и дали в последните пет години са установени нередности.

Би Би Си посочва, че сред онези, които ще връщат пари, е и Гордън Браун, на когото били възстановени разходи за почистване.

Премиерът-лейбърист сам поиска проверката след скандала за неправомерно възстановявани разходи на депутати, който разтърси британската политическа класа преди лятната ваканция на парламента. От скандала най-силно засегнати бяха управляващите, но репутацията на някои консерватори също пострада. http://btv.bg
 


Сходни връзки

Британски депутати връщат пари на хазната | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди