изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:26 EEST
Когато му дойде времето... четирима искат НДСВ    
ПолитикаБиляна Раева, Илия Лингорски, Николай Василев и Христина Христова подадоха своите концепции за развитието на НДСВ през следващите четири години, съобщиха от пресцентъра на партията.


От днес до Петия извънреден конгрес на НДСВ на 28 ноември членовете и симпатизантите на жълтите ще имат възможност да се запознаят с вижданията за развитието на партията на четиримата кандидати.

От НДСВ допълват, че в оставащото време до конгреса ще се проведат 6 регионални събрания на структурите на партията, на които кандидатите за лидери лично ще представят своите концепции.

До Ивънредния конгрес в НДСВ се стигна след подадената от Симеон Сакскобургготски оставка, веднага след провала на партията му на парламентарните избори.

Биляна Илиева Раева бе евродепутат от НДСВ (2007–2009). Завършила е „Международни и икономически отношения“ в Краков.

В момента Илия Лингорски е зам.-председател на Националното движение за стабилност и възход. Работел е в ЕБВР и е бивша дясна ръка на Милен Велчев в Министерството на финансите.

Николай Василев завършва икономика в Университета за икономически науки в Будапеща, учи финанси и икономика в Щатския университет на Ню Йорк.

В правителството на Сакскобургготски бе вицепремиер и министър на икономиката в правителството, впоследствие бе и министър на транспорта и съобщенията. В кабинета „Станишев“ е министър на държавната администрация.

Христина Христова бе социален министър в правителството на НДСВ. През 2007 г. временно бе и евродепутат в Страсбург. www.dnes.bg
 


Сходни връзки

Когато му дойде времето... четирима искат НДСВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди