изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:54 EEST
Откраднаха 8000 ЕГН-та от Юзеирови    
Новини
Кашон със списъците за регистрацията на Мюсюлман-демократичния съюз на братята Али и Юзеир Юзеирови е бил откраднат от колата на Али, съобщи вестник "24 часа".


“В неделя около 17 ч в София пристигнаха представители на наши симпатизанти от няколко лъча от страната. Те донесоха списъци с имената, адресите и ЕГН-тата на над 8000 души”, обясни вчера Али Юзеиров.
Списъците били в кашон, който Юзеиров прибрал в багажника на личния си “Опел Астра”. Всички влезли в близко кафене. След като излезли, кашонът бил изчезнал. Нямало следи от взлом.
Партията Мюсюлман -демократичен съюз бе учредена в село Славяново, област Търговище на 26 септември т.г. Партията бе учредена от 640 члена, а председател е Али Юзеиров, който заедно с брат си Юзеир са създатели на скандалната организация Български червен полумесец.
Двамата братя заявиха, че ще участват на предстоящите местни и на президентските избори. Организаторите заявиха, че в новата партия може да членува всеки, който е приел етичните норми на мюсюлманството, но отричат това да бъде партия на етническа основа. Не е задължително в нея да членуват мюсюлмани. dir.bg
 


Сходни връзки

Откраднаха 8000 ЕГН-та от Юзеирови | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди