изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:07 EET
Легенди за страстта    
ЛюбопитноЗамисляла ли си се някога колко клиширана е представата ни за секса?! Как телевизията, вестниците и любовните романи ежедневно ни вкарват в реалност, достижима единствено за Холивудските продукции. Ако ти е писнало да слушаш легенди за любовта и секса и да те смятат за наивница, то крайно време е да си кажем истината. Да поговорим за нещата в прав текст!

„Усещането от секса е най-силно, ако и двамата свършите едновременно“
Звучи толкова поетично... Вържеш ли се на тази фантасмагория обаче, и ти, и гаджето ти рискувате да разбиете нервната си система! Вместо непрекъснато да питате партньора си „Готов ли си?“ и да следите за темпото, по-добре се отпуснете и се отдайте на взаимната си страст. Фазите на възбуда при мъжете и жените са съвсем различни. Затова ще отправим един съвет към мъжката част от читателите ни: бъди кавалер и дай предимство на приятелката си!

„Мъжете отказват да правят секс, когато партньорката им е в цикъл“ 
Това съвсем не е вярно. Мъжете, на които им прилошава при вида на кръв, са изключително малко. За по-голямата част от тях сексът по време на месечния ти цикъл е нещо напълно нормално. Освен това удоволствието от секса премахва напрежението в матката и крайно неприятните болки изчезват.

„Мъжете са готови за секс – навсякъде и по всяко време“
Не сме напълно сигурни откъде води началото си този мит. Важно е едно - жените често объркват опитите на гаджето си за близост с желание за секс. А в това време горкото момче иска единствено прегръдки и ласки. Стресът, всекидневните грижи и несигурността могат да окажат огромно влияние върху либидото му. В тези случаи сексът остава на съвсем заден план. Според едно изследване, 22% от мъжете признават, че все по-често им се случва да отказват секс.

„От поза „ездачка“ се забременява по-лесно“
Тя е върху него, а той се разтапя от удоволствие под нея... Страхотна поза, но нищо повече. Сексолозите са доказали: при някои други пози (като например „кучешката“ или добрата стара „мисионерска“) пенисът успява да проникне по-дълбоко във вагината и така сперматозоидите по-лесно достигат до матката. За твое успокоение ще кажем, че не е необходимо с гаджето ти да упражните цялата Кама Сутра, за да се сдобиете с дете.

„Колкото по-млад, толкова по-добър в леглото“
Не давай ухо на тези преувеличени глупости. По-младият мъж обикновено е и по-неопитен. Със сигурност можем да кажем, че това твърдение е валидно за по-възрастните господа, които разполагат с достатъчно опит в секса и които не се опитват да се доказват в леглото, а се грижат единствено за максималното удоволствие на партньорката си. Те знаят какво искат и как го искат и най-важното – знаят какви са предпочитанията на жените.

„Пиърсингът по интимни части от тялото увеличава сексуалната възбуда“
И да, и не. Защото при пиърсинга чувствителността на перфорираното място се повишава. Поставянето на подобни аксесоари има повече недостатъци, отколкото положителни ефекти. Например халката, поставена върху половия орган, може да доведе до остри възпаления и множество тежки усложнения. И така от играчка да стане плачка.

„Жените сравняват всеки мъж с първия си“
Е, това е малко преувеличено! Едва 35% от жените са останали толкова силно впечатлени от първия мъж в живота си, че да сравняват всяко следващо гадже с него. Обикновено сценарият при всички е един и същ: тя е млада, той е млад и двамата нямат грам представа за какво точно иде реч. От първия сексуален опит обикновено и момичето, и момчето запазват в съзнанието си единствено спомена за притеснението и затрудненията.

„Плешивите мъже са по-потентни“
Това е съвършено погрешна представа. Вярно, че мъжете с кубе като на Брус Уилис или Вин Дизел  имат значително по-голямо количество тестостерон в кръвта си, но това съвсем не е причина да им се приписва изключителна потентност. Да оставим настрана факта, че докато достигнат възрастта, в която косата пада, а тестостеронът се увеличава, мъжете вече са натрупали достатъчно опит. С коса или без, ние все пак ги обичаме...

bliasak.bg

 


Сходни връзки

Легенди за страстта | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди