изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 11:52 EEST
СЪДИИТЕ ОТНОВО ОЩЕТИХА ОТБОРА НА "ШАБЛА"    
СпортВ среща от деветия кръг на Североизточната "В" футболна група отборът на "Шабла" завърши наравно 2:2 при гостуването си на "Преслав". Домакините на два пъти повеждаха в резултата, а шабленци изравняваха. Николай Василев вкара в 35-ата минута за 1:1, а Даниел Венков се разписа в 55-ата минута и оформи крайния резултат. След мача шабленци проплакаха от съдийската бригада начело със Севгин Адем.

Треньорът Димчо Филев претендира за две неотсъдени дузпи и за непоказани червени картони за груба игра на състезателите на домакините. "Определено играхме срещу 14 души. Това е поредната подигравка от страна на съдиите с нашия отбор. Това, че сме първи, не означава, че трябва да ни спират по този начин", заяви амбициозният треньор на "Шабла".    

А всички, които са ходили на мач във Велики Преслав, знаят, че там няма нормални условия за игра. Неписаните правила на феърплея са чужди и на футболисти, и на треньори, и на публика. Шефовете на Зоналния съвет на БФС обаче често си затварят очите за случващото се там. Може би затова съдиите понякога отсъждат не това, което виждат, а това, което искат домакините.  

 


Сходни връзки

СЪДИИТЕ ОТНОВО ОЩЕТИХА ОТБОРА НА "ШАБЛА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди